Profimedia, Abaca
NE POSUSTAJE

Teško je povjerovati što slavna trudnica radi u sedmom mjesecu trudnoće

Serena Williams ni u sedmom mjesecu trudnoće ne odriče se tenisa: ono što bi mnogima bio naporan trening njoj je tek lagano razgibavanje manje od tri mjeseca prije poroda.

Serena Williams ni u sedmom mjesecu trudnoće ne odriče se tenisa: ono što bi mnogima bio naporan trening njoj je tek lagano razgibavanje manje od tri mjeseca prije poroda.

Iako su mnogi smatrali kako će se 35-godišnja tenisačica nakon rođenja djeteta umiroviti, Serena Williams je najavila da bi French Open iduće godine mogao biti njezin povratnički turnir, a formu održava i u 28. tjednu trudnoće. Najbolja tenisačica svijeta posljednji je Grand Slam osvojila u osmom tjednu trudnoće, a da sa zaručnikom, internetskim poduzetnikom Alexisom Ohanianom očekuje prvo dijete otkrila je u travnju – i to slučajno. Nenamjerno je fotografiju trudničkog trbuha objavila na Snapchatu, a nekoliko dana nakon, kada je shvatila da je svoju malu tajnu otkrila cijelom svijetu, svojem je nerođenom djetetu poslala poruku putem društvenih mreža.

- Najdraža moja bebo, dala si mi snagu za koju nisam ni znala da je posjedujem. Naučila si me što zaista znače mir i spokoj. Jedva čekam da se sretnemo. Jedva čekam da mi se sljedeće godine pridružiš na igračkoj klupi - napisala je na Instagramu. S obzirom na to da je od rušenja rekorda Australke Margaret Court dijeli samo jedan Grand Slam, Williams ima itekakvu motivaciju za povratak na teniske terene, a to pokazuje i treninzima u sedmom mjesecu trudnoće. Dio jednog od njih objavila je na svojem Instagram profilu i zaradila brojne pohvale i divljenje te više od pola milijuna pregleda u manje od jednog dana.

Linker
09. svibanj 2024 19:28