šuškalo se i o vjenčanju

Težak period za Romea: Dok Beckhami slave u Hrvatskoj, njihov je sin slomljenog srca

Nogometaš se posljednji put pojavio na Instagram profilu manekenke Mije prije više od dva mjeseca, kada je u svibnju proslavila njihovu godišnjicu veze.

Romeo Beckham i manekenka Mia Regan prekinuli su svoju trogodišnju vezu nakon što nisu uspjeli održati odnos na daljinu.

Nogometaš je izbrisao je svaki trag o Miji sa svog Instagram profila te neugodno iznenadio obožavatelje ovim potezom. Njena posljednja objava s njim je stara je više od dva mjeseca, a objavljena je 3. svibnja kad su slavili trogodišnjicu.

Izvori su potvrdili da se par razišao zbog neizbježnog pritiska javnosti i različitog radnog rasporeda. Romeo provodi većinu vremena u Sjedinjenim Državama gdje gradi nogometnu karijeru, dok Mia boravi u Londonu.

‘‘U biti je veza na daljinu uzela danak. Romeo i Mia su ljupki mladi ljudi, jako se vole i Romeova obitelj voli Miju‘‘, naveo je izvor za DailyMail.

Navodno ona nastavlja surađivati ​​s Victorijom Beckham kroz svoj rad, ali nažalost Romeo i Mia više nisu zajedno. Romeo trenutno igra kao vezni igrač za Inter Miami II sa sjedištem na Floridi, klubu u kojem je suvlasnik njegov otac David Beckham.

Čitajte i: Pozirala u društvu Eve Longorije: Harper Beckham proslavila rođendan u društvu najbližih

image

Miami, dva

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Izvor je dodao: "On je usredotočen na nogomet i živi u Miamiju, a ona je u Velikoj Britaniji, radi na svojoj karijeri modela i influencera. I dalje podržavaju jedno drugo u svojim karijerama.‘‘

Nogometaš redovito na društvenim mrežama dijeli slike Mije, ali njegovi pratitelji nisu mogli ne primijetiti da su sve fotografije s profila izbrisane u ponedjeljak poslijepodne.

image

Romeo Beckham

CAN NGUYEN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Jedan obožavatelj napisao je na Mijinom Instagramu: ‘‘Romeo je prekinuo s tobom? Obrisao je sve tvoje slike na igu‘‘, dok je drugi napisao: ‘‘Jesu li zaista prekinuli?‘‘

U međuvremenu, Romeo je nedavne postove na društvenim mrežama posvetio prijateljima i obitelji, a najnoviji je posvetio svom tati, bivšem nogometašu Manchester Uniteda i Engleske, nakon što je zabio gol protiv Orlando Cityja B u nedjelju.

image

Romeo Beckham i Mia Regan

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Prekid Mijom dogodio se samo nekoliko tjedana nakon glasina da Romeo i Mia idu pred oltar jer su navodno razgovarali o zajedničkoj budućnosti nakon vjenčanja njegovog brata Brooklyna s Nicolom Peltz.

Navodno je Romeo oduvijek želio čekati da se Brooklyn oženi i nije želio učiniti bilo što što bi moglo ukrasti pozornost njegovom bratu. Mia je u potpunosti drugačija žena od Nicole Peltz i uvijek je govorila da bi se željela udati u Britaniji, što je za Beckhamove mnogo ležernije i skromnije vjenčanje od onog koje su imali Nicola i Brooklyn.

Linker
18. travanj 2024 08:14