kleknuo pred tatom milijarderom

'Ti si moj svijet': Brooklyn Beckham objavio još intimnije fotografije zaruka s Nicolom Peltz

Mladi, sretni i zaljubljeni preko ušiju, Nicola Peltz i Brooklyn Beckham uživaju u prvim tjednima svojih zaruka. Nakon službene fotografije kojom su svijetu obznanili da će postati suprug i supruga, zaljubljeni je par s fanovima na Instagramu podijelio i pravu foto priču dana kad je Brooklyn kleknuo pred odabranicu svog srca.

Najstariji sin Victorije i Davida Beckhama izrastao je u vrlo romantičnog mladića. 21-godišnji Brooklyn, koji povremeno radi kao model i fotograf amater, ranije ovog mjeseca objavio je kako je zaprosio svoju djevojku Nicolu Peltz koja je oduševljeno pristala.

"Prije dva tjedna zaprosio sam svoju srodnu dušu i rekla je da. Ja sam najsretniji muškarac na svijetu. Obećavam da ću biti najbolji suprug i, jednog dana, najbolji otac djeci. Volim te, mala", napisao je Brooklyn uz fotografiju na kojoj grli svoju Nicolu, odjevenu u dugačku žutu haljinu, dok na suncu bliješti skupocjeni zaručnički prsten.

Instagram

Emotivni mladić danas je odlučio s fanovima podijeliti još intimnije fotografije prošnje, uz poruku: "Ne mogu zamisliti život bez tebe, mala. Zbog tebe se osjećam posebnim i cijelo vrijeme me nasmijavaš, obećavam da ću se uvijek brinuti za tebe i uvijek ti biti podrška".

Instagram

Fotografije prikazuju Brooklyna koji nonšalantno odjeven u bijelu majicu s kratkim rukavima, prosi 25-godišnju Nicolu, odjevenu u lepršavu ljetnu haljinu.

S fotografija doznajemo i da se Brooklyn ponio kao pravi gentleman jer je svoju dragu zaprosio pred njezinim ocem, milijarderom Nelsonom Peltzom.

Instagram

Na Brooklynovom profilu Nicola je ostavila komentar: "Toliko sam zaljubljena u tebe da će mi srce EKSPLODIRATI", a na svom je objavila sličan set fotografija prošnje, uz natpis: "Ti si moj svijet".

Hrabri Brooklyn na prošnju se odvažio za vrijeme večere s njezinom obitelji, a sudeći prema prizorima koje je objavila Nicola, ganut je bio i njezin brat Bradley.

Instagram

Čitajte i...

Buduća snaha Beckhamovih rasla u obilju: Tata joj obožava Trumpa, na posjedu imaju čak i albino paunove

Victoria oduševljena jer se nestašni sin 'smirio'! Brooklyn zaručio kći milijardera nakon kratke veze

Linker
23. travanj 2024 22:10