otkrila na instagramu

Tia Mamić preboljela koronavirus: ‘Imala sam sreću što nije otišlo na pluća, pošteno me satralo‘

Zagrebačka poduzetnica otkrila je na svom Instagramu da je preboljela koronavirus i da je posljedice bolesti osjećala čak tri mjeseca. Tia Mamić kaže da ju je virus prilično izmorio.

Poduzetnica Tia Mamić na svom se Instagramu odlučila družiti s pratiteljima pa im je odgovarala na razna pitanja koja su joj postavljali na temu kozmetike, obitelji i kulinarskih vještina, a dobila je i pohvale na račun svog atraktivnog izgleda. Među pratiteljima našli su se i oni koje je zanimalo je li Tia preboljela koronavirus. Otkrila im je da je bolest preboljela i da je posljedice osjećala dugo.

"Bilo je grozno. Imala sam sreću da nije otišlo na pluća. Ali me pošteno satralo dva tjedna, a posljedice sam osjećala tri mjeseca poslije", napisala je Tia. Progovorila je i o životu u SAD-u, gdje je nekoliko godina živjela s bivšim suprugom, košarkašom Chrisom Warrenom. Tamo je na svijet donijela i njihovog sina Dominica, a upravo tada, kada je postala majka, poduzetnica je shvatila koliko joj nedostaje njezina mama. Naime, Tia je u djetinjstvu ostala bez majke, nakon čega je brigu o njoj preuzeo njezin očuh Ljubo Jurčić.

Nakon što je u SAD-u na svijet donijela dječaka, pomogli su joj, rekla je, prijateljice i njihove majke, a uz nju je bio i bivši suprug. Inače, poznato je da je Tia s ocem svog sina u sjajnim odnosima ostala i nakon razvoda, a to je sjajno prihvatio i njezin suprug Mario Mamić, s kojim je u braku nekoliko godina.

Linker
17. travanj 2024 02:16