Nova romansa

Tihana Lazović o vezi s beogradskim kolegom: ‘Godinama smo mislili da veze između glumaca nisu moguće‘

Ususret prvoj godišnjici, glumački kolege i par za srpsko izdanje Glorije otkrili su kako su se upoznali i što ih je spojilo.

Zadarska glumica Tihana Lazović (30) i njezin beogradski kolega Branislav Bane Trifunović (42) za srpsko izdanje časopisa Gloria prvi su put progovorili o svojoj ljubavnoj vezi. Otkrili su da ih je spojilo druženje u jednom beogradskom kafiću prije snimanja serije ‘Tajkun’ u kojoj su oboje glumili.

image
Ljubavna priča zgodnog para počela je u kafiću, gdje se družila ekipa serije "Tajkun".
JAKOV SIMOVIĆ

Poslije prve dočekane beogradske zore razmijenili su brojeve telefona, nastavili se družiti, ubrzo se i zaljubili te nedavno obilježili prvu godišnjicu veze.

- Godinama sam mislio da veze između dvoje glumaca nisu moguće, jer je jedno od njih uglavnom nezadovoljno, posebno kad nisu u ravnopravnom položaju. Ali, mi smo zajedno i na daljinu. Tihana je upravo u Zagrebu završila snimanje serije ‘Područje bez signala’ Dalibora Matanića, sljedećeg mjeseca putuje u Italiju zbog jednog filma, zatim je u Crnoj Gori očekuje drugi - rekao je Bane, inače brat srpskog glumca Sergeja Trifunovića.

Oboje su, otkrila je Tihana, preboljeli koronavirus bez jačih simptoma, a za praznike se nadaju da će biti zajedno kod njezine obitelji u Zadru.

Linker
18. travanj 2024 02:25