GADE/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Neugodno iskustvo

Tko bi rekao da jedan od najvećih zavodnika današnjice ima problema sa skidanjem pred kamerama: ‘Šest sati sam bio gol‘

Bradley Cooper nedavno se požalio da još ne može zaboraviti neke trenutke sa seta njegovog novog filma ” Nightmare Alley” koji je premijerno prikazan u prosincu. Problem su mu bile scene u kojima se pojavljuje kao od majke rođen.

Bradley Cooper nedavno se požalio da još ne može zaboraviti neke trenutke sa seta njegovog novog filma ” Nightmare Alley” koji je premijerno prikazan u prosincu. Problem su mu bile scene u kojima se pojavljuje kao od majke rođen.

U intervjuu koji je dao popularnoj američkoj radio postaji KCRW povodom njegovog novog filma „Nightmare Alley”, 47 -godišnji Bradley Cooper pričao je o svom iskustvu razgolićavanja pred kamerama te je otkrio da mu takve scene nisu nimalo lake. Pogotovo mu je bilo teško razodjenuti se u spomenutom filmu jer je zbog nekih kadrova koji se odvijaju u kadi, punih šest sati bio gol na setu.

“Kad sam pročitao scenarij prvo sam pomislio kako mi to neće biti problem. Rekao sam si kako je moj lik ukiseljeni panker u toj kadi i to je to. Osim toga, za priču samog filma bilo je važno da se u njemu i emocionalno i fizički ogolimo što mi je bio izazov”, prisjetio se Cooper, dodavši da tada nije računao da će na setu satima biti bez krpice na sebi.

image

Bradley Cooper u šetnji sa svojom kćerkicom u New Yorku.

ELDER ORDONEZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Kako je rekao voditelju emisije, dodatna otežavajuća okolnost bilo je to što se u sceni u kadi uz njega pojavljuje i britanska glumica Toni Collete, a do tada je nije osobno poznavao.

"Još se ne mogu opušteno prisjetiti tog dana. Šest sam sati bio gol pred ekipom i Toni!" - pojadao se Cooper, koji do sada nije bio baš tako osjetljiv na vlastitu golotinju. Zvijezda kino hitova „Mamurluk” i „Zvijezda je rođena” u dosadašnjoj je karijeri u više navrata prošetavao nag, što mu je i donijelo veliku popularnost među ženama.

Čitajte i: Irina Shayk i Bradley Cooper ponovno su zajedno? Omiljeni slavni par fotografi su ‘ulovili‘ u romantičnoj šetnji

image

Bradley Cooper i Irina Shayk.

HAHN LIONEL/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Navodno je zbog svog frajerskog imidža i osvojio top model Irinu Shayk s kojom je u vezi dobio četverogodišnju kćerkicu Leu de Seine. Gostujući na radiju KCRW plavooki ljepotan koji je 47. rođendan proslavio 5. siječnja, priznao je i da puno očekuje od svog novog filma.

Riječ je o remaku istoimenog psihološkog trilera iz 1940-ih o bivšem karnevalskom djelatniku koji koristi svoje vještine kako bi se predstavio kao mentalist. Film je režirao Oskarovac Guillermo del Tora, a snimanje je zbog pandemije trajalo pune dvije i pol godine.

Linker
03. svibanj 2024 08:38