Dobro se zabavljaju

Tko je Eiza González, fatalna žena koja je uspjela osvojiti srce Jasona Momoe?

Nakon što je svijet šokirao viješću o razlazu od Lise Bonet, atraktivni glumac ponovno ljubi, i to deset godina mlađu kolegicu koju je podržao na premijeri filma.

Samo pet mjeseci nakon razlaza s Lisom Bonet, glumac Jason Momoa primijećen je kako šeta crvenim tepihom s meksičkom glumicom Eizom González, a ispostavilo se da mu je ona doista nova djevojka.

Tridesetdvogodišnja glumica debitirala je u telenovelama, a ostvarila je i uloge u velikim uspješnicama kao što je Baby Driver. Jason je u travnju došao na premijeru njezinog novog filma, Hitna pomoć.

image

Jason Momoa, ubrzo nakon razvoda od ljubavi života, pronašao je novu.

ROBYN BECK/AFP/PROFIMEDIA

Naime, izvor je kazao za People kako par nastoji na što opušteniji način razvijati novi odnos te kako se zasad odlično slažu.

Dodali su i kako Eiza trenutno ima puno posla pa nije u potrazi za ozbiljnom vezom, a čini se kako isto misli i Jason.

Čitajte i: Jason Momoa na udaru obožavatelja: Slavnom glumcu ne mogu oprostiti dvije stvari!

Jason i njegova bivša supruga Lisa zaprepastili su svijet kada su u siječnju 2022. objavili svoj razlaz. Naime, u vezi su bili nešto više od 20 godina, a vjenčali su se 2017. Ipak, njihov razvod nije utjecao na odnose u obitelji pa je Jason ostao u odličnim odnosima s Lisom, njezinom kćeri Zoe pa čak i s Lisinim bivšim suprugom, Lennyjem Kravitzom.

image

Eiza je rođena u Mexicu, u ranom djetinjstvu se počela baviti glumom, a pojavila se u brojnim telenovelama.

GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Inače, Eiza je rođena u Mexicu, u ranom djetinjstvu se počela baviti glumom, a pojavila se u brojnim telenovelama, kao i u teenagerskom sitcomu Suena Conmigo koji je snimljen u produkciji Nickelodeona. U LA se doselila 2013. godine, otkad njezina karijera ide uzlaznom putanjom.

Linker
19. travanj 2024 06:24