Instagram
SREĆA U SVLAČIONICI

TKO JOŠ MARI ZA PROTOKOL! Predsjednica Kolinda uletjela u svlačionicu - ravno Daliću u zagrljaj

Predsjednica RH, Kolinda Grabar- Kitarović, euforično je pratila utakmicu Hrvatska - Danska u Nižnji Novgorodu: kad je nakon povijesnog treninga živaca naša reprezentacija, uz stres po jedanaestercima, prošla u četvrtfinale, preuzele su je emocije.

Nakon, malo je reći napete utakmice na gorućem stadionu u Nižnji Novgorodu, hrvatska se predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović spustila u svlačionicu gdje su bili nekolicina naših igrača koji se već skinuli dresove, te izbornik Zlatko Dalić kojem je najprije čestitala, uz čvrsti zagrljaj.

Nitko nije mario što su neki igrači, Livaković, Strinić, Vrsaljko, Perišić, Rakitić, Modrić, Ćorluka, Kramarić već bili skinuli dres, kad ih je zatekla Predsjednica - svi su se grlili uz čvrsti stisak ruke, a posebne je čestitke uputila vrataru Danijelu Subašiću.

Već je u nedjelju ujutro predsjednica na svom Facebooku napisala: 'Vetrena atmosfera od ranog jutra. Idemo po pobjedu', optimistično gledajući na ulazak u četvrt finale Svjetskog nogometnog prvenstva. Utakmicu je pratila na tribinama, u društvu Natalije Hmeline, pročelnice kabineta predsjednice, i Tomislava Madžara, savjetnika i logističara.

Niznji Novgorod, Rusija, 010718.
FIFA World Cup 2018. 
Utakmica osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstava FIFA 2018, Hrvatska - Danska. 
Na fotografiji: Kolinda Grabar Kitarovic.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX

Trošak putovanja sama je platila, putujući čarter letom s ostalim navijačima.

#ubojubojzanarodsvoj

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@predsjednicarh) on

Linker
17. travanj 2024 21:41