Danijel Brezak
kakva čarolija

To je izolacija iz snova: Vanna nakon Voicea uživala u bajkovitoj kućici

Bajkovita kuća Casa Nube u Gorskom kotaru bila je idealna lokacija za snimanje spota za pjesmu koju je sama napisala.

Drvena vila koja je dizajnirana za odmor duše i tijela, lokacija je gdje je Ivana Vrdoljak Vanna poželjela i raditi. Najnoviji Vannin singl, predivna balada "Loš trenutak" koju je ova pjevačica jedinstvenog glasa izvela u finalu TV showa The Voice u duetu s finalistom iz svojeg tima, Filipom Rudanom, dobio je zanimljiv videospot.

Pjesma "Loš trenutak" objavljena je na Vanninom aktualnom albumu "Izmiješane boje" nominiranom za nagradu Porin u dvije kategorije - Najbolji album godine i Najbolji pop album godine.

Ovaj hvaljeni album sadrži brojne hitove, a pjesma "U tebi" obilježila je 2019. godinu smjestivši se u top tri najemitiranije pjesme domaćeg radijskog etera.

Vanna ne krije oduševljenje uspjehom svojih pjesama, a u zahvalnosti prema publici koja ju voli i podržava pronalazi inspiraciju za nove pjesme na kojima već vrijedno radi.

Objekt Casa Nube nalazi se nedaleko Fužina i prava je oaza gostiju koji žele izolaciju u prirodi, ali se ne žele odreći komfora.

Gostima su na raspolaganju bar, spa i wellness centar, mogućnost posudbe bicikla.

Vila ima tri spavaće sobe, prekrasan pogled i četiri kupaonice s hidromasažnom kadom.

Gosti se mogu opustiti u vanjskom bazenu i vrtu s opremom za roštilj, a u okolici gosti mogu uživati u skijanju te vožnji biciklom.

Mjesto je savršeno dočaralo nostalgičnu atmosferu pjesme koju je Vanna sama napisala.

Između ostalih kreacija posebno se u ovom spotu ističe haljina sada već svjetski poznate dizajnerice Matije Vuice s kojom Vanna surađuje dugi niz godina.

Linker
23. travanj 2024 09:16