Ipak zaručeni

Tom Hiddleston potvrdio da su šuškanja točna: Glumac će oženiti svoju slavnu djevojku

Zvijezda Marvelovih filmova i kolegica koju je upoznao na West Endu žive zajedno u Americi, gdje su prošle debitirali na crvenom tepihu.

Trebala su proći tri mjeseca da engleski glumac Tom Hiddleston potvrdi zaruke s kolegicom Zawe Ashton, premda je fotografija njezinog zaručničkog prstena obišla svijet. Engleska glumica, dramaturginja i redateljica proljetos je neoprezno pozirala na selfiju s britanskom televizijskom voditeljicom AJ Odudu na after partyju dodjele BAFTA nagrada. A ona je fotografiju s the prstenom na lijevoj ruci Zawe Ashton podijelila na društvenim mrežama, piše portal metro. Par je donedavno odbijao reći jesu li se zaručili, sve dok poslovično uporni britanski tabloidi nisu uspjeli "nagovoriti" Toma Hiddlestona da je izjasni.

"Zaručeni smo i jako sam sretan", izjavila je zvijezda filmova o Marvelovim super herojima u kojima tumači ulogu lukavog i zločestog Lokija.

image

Tom Hiddleston i Zawe Ashton

PROFIMEDIA

Čitajte i: Tom Hiddleston prvi put progovorio o vezi s Taylor Swift

Romansa povučenog, 41-godišnjeg glumca i zanosne 37-godišnjakinje čija je karijera procvjetala zahvaljujući ulozi u Netflixovom horor trileru "Velvet Buzzsaw" započela je prije tro godine u zajedničkom projektu, predstavi "Izdaja" na West Endu. Skrivali su se sve dok ih fotografi u rujnu prošle godine nisu nisu uočili na ljetovanju na Ibizi. Debitirali su na crvenom tepihu na dodjeli nagrada Tony u New Yorku i uselili se u zajednički dom u Atlanti, Georgija. Gdje će i kad organizirati vjenčanje nisu otkrili.

Linker
17. travanj 2024 08:25