imala bi 34 godine

Tragična smrt glumice ostaje bolna rana njenom bivšem mužu: ‘Ništa od ovog još nema smisla‘

Glumica Naya Rivera poginula je u tragičnoj nesreći u srpnju 2020. godine. Da splet okolnosti nije doveo do takog bolnog događaja, Rivera bi danas slavila svoj 34. rođendan.

"Ne znam ima li ovo smisla, no ništa od ovog još nema smisla... 34... Čujem te kako govoriš: 'Stara sam kao nitko'... Počivaj, damo", napisao je glumac Ryan Dorsey pored fotografije kojom je na Instagramu odao počast svojoj pokojnog bivšoj supruzi Nayi Riveri. Da nije poginula u tragičnoj nesreći u srpnju 2020., Naya bi proslavila 34. rođendan, a vjerojatno bi joj ga prvi čestitao njezin sinčić Josey.

Upravo on bio je s majkom na brodu, s kojeg se više nije vratila. Prošlo je već šest mjeseci otkako je u tragičnoj nesreći Rivera izgubila život. Njezino tijelo pronađeno je 13. srpnja u jezeru Piru u Kaliforniji, i to nakon petodnevne potrage. Glumica je proglašena nestalom 8. srpnja, kada su zaposlenici tvrtke od koje je unajmila brod za izlet shvatili da se Naya nije vratila na obalu u dogovoreno vrijeme. Ubrzo su pronašli brod i u njemu njezinom četverogodišnjeg sina kako spava.

Već dan kasnije vlasti su objavile da pretpostavljaju da je Rivera poginula te su pokrenuli opsežnu potragu s lokalnim vlastima i spasilačkim ekipama.

Iscrpna potraga trajala je danima, a svi su se do zadnjeg časa nadali da će se mlada žena odnekud pojaviti. No, nažalost, dogodio se najteži ishod. U pokušaju da spasi svog sina i sebe, Rivera je prije smrti uspjela dječaka vratiti na brod, no sama se nije uspjela na isti vratiti te je preminula uslijed utapanja.

image
Ryan i Naya ostali su u dobrim odnosima i nakon rastave braka.
PROFIMEDIA

Iako se Ryan Dorsey od Naye razveo 2018. godine, u braku su proveli četiri godine i dobili sina te je glumac ostao u dobrim odnosima s njom i njezinom obitelji. Nesreća u kojoj je njegov sin ostao bez svoje majke, slomila mu je srce. "Još ne mogu vjerovati da je ovo stvarnost. Ne znam hoću li ikad... Plivali smo s Joseyjem dan ranije. Život nije fer", napisao je glumac prošle godine, šokiranim svime što se dogodilo. Otad Dorsey uz pomoć obitelji brine o sinu i pokušava održati uspomenu na Nayu živom. "Gledaju često fotografije zajedno i Ryan podsjeća Joseyja o svim divnim i zabavnim trenucima koje je proživio s mamom. Fokusiran je na to da bude najbolji mogući tata i radi odličan posao", izjavio je nedavno izvor blizak glumcu.

Linker
19. travanj 2024 02:43