Jeremy i Chloe u Turskoj
 Profimedia, Abaca
STIGLA RODA

'Tražimo mir': Najseksi zatvorenik svijeta i milijunašica Chloe Green dobili dijete

Plavooki ljepotan iz Kalifornije koji ima problema sa zakonom postao je ponovno otac s bogatom nasljednicom koja je krajem svibnja rodila sina.

Plavooki ljepotan iz Kalifornije koji ima problema sa zakonom postao je ponovno otac s bogatom nasljednicom koja je krajem svibnja rodila sina.

'S velikom radošću objavljujemo da smo postali roditelji dječaka kojeg smo nazvali Jayden Meeks-Green. Rođen je 29. svibnja 2018. Beba i majka su dobro. Bili bismo svima zahvalni da poštuju našu privatnost. Vole vas, Chloe & Jeremy', napisala je ponosna majka Chloe Green, kći britanskog milijardera sira Philipa Greena tako objavivši sretnu vijest da su ona i Jeremy Meeks postali roditelji dječaka. U romantičnoj vezi su od prošle godine, a zbog nje je Jeremy ostavio svoju suprugu s kojom također ima sina.

Kad je prije nekoliko godina na društvenim mrežama osvanula fotografija Jeremyja Meeksa iz pritvora, žene su poludjele za njegovim plavim očima, a on u kratkom roku dobio nadimak 'najseksipilnijeg zatvorenika' na svijetu. Nakon kratkog boravka u zatvoru na slobodu je izašao s novom karijerom. Modni agenti i novinari počeli su ga salijetati kako bi ostvarili suradnju s ljepotanom koji je preko noći postao prava internet senzacija, a brzo su ga počele opsjedati i dame koje mu nisu mogle odoljeti među kojima je i Chloe čiji će se život koji je prepun dizajnerske odjeće, zabava na jahtama, šampanjca i luksuza sada bazirati na pelenama, uspavankama i neprospavanim noćima.

Linker
28. travanj 2024 02:09