Davor Matota
Slatko iščekivanje

Trbuščić se vidi izdaleka: Marija Borić Jerneić i suprug ne kriju sreću na špici

Još malo je ostalo do dolaska prinove u obitelj Jerneić, a budućim roditeljima Mariji i Branimiru sreća se može iščitati s lica. Dok sin ne stigne na proljeće, par uživa u šetnjama zagrebačkom špicom gdje su ih uhvatili naši fotografili kojima su spremno pozirali.

Glumica Marija Borić Jerneić (39) i njezin suprug Branimir Jerneić (43) iskorištavaju svaki slobodan trenutak kako bi uživali u međusobnom društvu prije rođenja sina. Kako je u listopadu otkrila za Gloriju, maleni stiže na proljeće, a trbuščić se već dobrano nazire. Nešto sunčanije vrijeme izmamilo je supružnike na šetnju zagrebačkim centrom, no hladnoća se ipak 'uvlačila u kosti' pa su se oboje dobro zabundali.

Spica / Zagreb 28.12.2019. / foto: Davor Matota / Marija Jerneic ex Boric i suprug Branimir Jerneic
Davor Matota

Marija je isfurala monokromatski look s crnim, dugačkim kaputom u fokusu kojeg je u struku stegnula remenom i tako naglasila trbuščić. Torba, uggsice i šešir su također bili crni, jedino je šal krem boje radio kontrast. Umjesto šešira, Branimira je grijala zimska kapa i dugački elegantni baloner. Vrlo jednostavno odjeveni, ali stilski ugodni oku, supružnici su veselo pozirali našim fotografima.

Spica / Zagreb 28.12.2019. / foto: Davor Matota / Marija Jerneic ex Boric i suprug Branimir Jerneic
Davor Matota

"Super se osjećam, uživam u svom “drugom stanju” i sretna sam jer nemam nikakvih tegoba. Možda su za to zaslužni i geni: moja mama Nada rekla mi je da su sve tri njezine trudnoće prošle bez problema, a i moja starija sestra Kata, koja je rodila dvije djevojčice, također nije imala nikakvih komplikacija. Nadam se da će tako biti i sa mnom. Zaobišle su me jutarnje mučnine, nemam nekih posebnih želja što se tiče hrane, a da mi trbuh ne raste i ne bole me grudi, ne bih niti osjećala da sam trudna", rekla je glumica u intervjuu za Gloriju.

26052019_Marija Boric vjencanje_foto Mateja Vrcković
Mateja Vrcković /

Glumica i diplomirani inženjer prometa vjenčali su se u svibnju ove godine, a svadbu su imali na vrlo netipičnoj lokaciji - u šumi u golemom prozirnom šatoru u Wedding Resortu Corberon u selu Mačkovec, nedaleko od Zaprešića. Kako je objasnila Marija, željela je neopterećenu svadbu, a kako je svečanost bila u nedjelju, poklonila je uzvanicima set za mamurluk u kojem su bile staklenke s vodom, pepermint bomboni, čepići za uši i šumeće tablete.

Među 150 gostiju bile su i atletičarka Sandra Perković, TV voditeljica Ana Radišić, producentica i scenaristica Jelena Veljača te dizajnerica Aleksandra Dojčinović kao Marijina vjenčana kuma, čiju je kreaciju odjenula za svoj najsretniji dan.

Linker
09. travanj 2024 22:57