ISTRESLA DUŠU

Trebala je biti njena uloga života: ‘Ja sam zapravo nesuđena gospođa Smith‘

Američka pjevačica i poduzetnica Gwen Stefani majka je trojice sinova iz braka s Gavinom Rossdaleom, a u pedesetima najviše uživa u vrtlarenju s drugim suprugom Blakeom Sheltonom.

Američka pjevačica Gwen Stefani zapravo je nesuđena holivudska zvijezda, a danas se smatra vrtlaricom. Svoj filmski san nikad nije ostvarila zbog toga što je bila isuviše fokusirana na glazbenu karijeru, ali se prije dva desetljeća prijavljivala na brojne glumačke audicije holivudskih studija. Jedna od njih bila je za film Gospodin i gospođa Smith na čijem snimanju su se spojili glavni glumci Angelina Jolie i Brad Pitt, koji su nakon toga zajedno podigli šestero djece, vjenčali se 2014. i razveli 2019. nakon mučne brakorazvodne parnice koja je potrajala - tri godine.

"Bila sam na korak od te uloge, osjećala sam da sam rođena za nju, ali jednostavno nisam imala vremena za to. Na kraju je gospođa Smith postala Angelina Jolie", izjavila je Stefani u televizijskom showu Ellen Degeneres u kojem je promovirala svoju novu kozmetičku liniju. I otkrila u čemu trenutačno najviše uživa.

image

Gwen Stefani i Blake Shelton na dodjeli nagrada Grammy u Los Angelesu 2020.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

"Moj tadašnji suprug, pjevač i gitarist Gavin Rossdale dobro je poznavao Brada Pitta s kojim se i privatno družio, što mi je bio dodatni plus", dodala je pjevačica koja se lanjskog ljeta vjenčala sa sedam godina mlađim country glazbenikom Blakeom Sheltonom.

Čitajte i: Ed Sheeran dokazao je da nije plagirao pjesmu: ‘U popu se ne koristi bezgranično puno nota i akorda‘

"Oboje obožavamo raditi u vrtu, sadimo cvijeće, voće i povrće: nema ništa ljepše od ubiranja plodova svoga rada. A moj kauboj Blakey ima svoj traktor i svu ostalu potrebnu mehanizaciju, pa strojno obavi sve radove u vrtu. I sad je doma, svakih sat vremena šalje mi poruke i fotografije što je sve napravio. Jedva čekam da se vratim kući i pridružim mu se", otkrila je Gwen Stefani.

Linker
18. travanj 2024 03:06