NIKAD SRETNIJA

Treća sreća! Ana Sasso udala se za Hrvoja Tomasovića: ‘Mi smo u braku, samo se to ne zna‘

Bivša miss Jugoslavije nikada nije bila sretnija, a za RTL Exkluziv otkrila je kako je izrekla sudbonosno ‘da‘ kirurgu Hrvoju Tomasoviću za kojeg se do sada vjerovalo da joj je izvanbračni partner.

Bivša miss Jugoslavije i zanosna manekenka najpoznatija po reklami za sok ‘Pipi‘ iz osamdesetih, Ana Sasso u razgovoru za RTL Exkluziv otkrila je da se udala treći put. Iako javnost nije znala, bivša manekenka na vječnu ljubav se zaklela 55-godišnjem kirurgu Hrvoju Tomasoviću s kojim živi u Samoboru, a za kojeg se vjerovalo da joj je izvanbračni partner.

"Mi smo u braku, samo se to ne zna, nije nitko uspio popratiti, ali jesmo. Nikada nisam bila sretnija i zadovoljnija. Imam partnera koji me poštuje, cijeni, voli, prati, podržava... Što da više očekujem? To je najvažnije", ispričala je bivša miss Jugoslavije koja iza sebe ima dva propala braka s Nenadom Bareom Teklićem i Igorom Franceschijem.

"Ja sam nikad sretnija, nikad zadovoljnija i mislim da je to ipak većinom jedan rad mene na samoj sebi i onda vam sve postane puno jednostavnije u životu", pojasnila je poznata Splićanka.

image

Hrvoje Tomasović i Ana Sasso.

DAMJAN TADIC/CROPIX

I u 58. godini Ana Sasso izgleda atraktivno, a nedavno se pojavila na izboru za Miss ljepote koji je održan u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski gdje je osvojila skulpturu akademika i profesora Petra Popijača kao žena koja je svojom bezvremenskom ljepotom i radom ostavila trajni trag, desetljećima krasila medijski prostor i bila uzor svim mladim generacijama.

Na svečanom događaju Ana se pojavila u odvažnoj uskoj baršunastoj ružičastoj haljini koja je dodatno istaknula njezinu besprijekornu liniju, za koju su, među ostalim, zaslužni i treninzi od kojih nikada nije odustala.

"Ja sam tu neodgovorna. Zna mi se dogoditi da navečer pojedem cijelu čokoladu i sutradan imam grižnju savjesti pa odradim jači trening i onda to nekako izbalansiram", istaknula je Ana koja nikada nije požalila što je napustila modeling.

image

Ana Sasso na izboru za Miss Beauty Hrvatske.

PRESS

"Moj životni put bio je takav da sam imala neke svoje ambicije i potrebe. Nisam se puno involvirala u svijetu modelinga, možda davno prije kad sam bila mlađa. Međutim, s godinama sam birala nešto drugačije i uopće mi ne nedostaje. Volim svoj mir i to što nisam toliko eksponirana. Uživam u životu", zaključila je Sasso.

Linker
02. travanj 2024 16:00