Profimedia, Goff Photos
To je to!

Treća sreća! Drugi brak mu je trajao četiri mjeseca, ali zbog nje je opet stao pred oltar

U 47. godini života Idris Elba je odlučio zaplivati u novim bračnim vodama, ali ovaj puta, uvjeren je, da će trajati.

U 47. godini života Idris Elba je odlučio zaplivati u novim bračnim vodama, ali ovaj puta, uvjeren je, da će trajati.

Britanski glumac Idris Elba oženio je svoju 16 godina mlađu zaručnicu Sabrinom Dhowre (30) u Maroku.

Dress code samog partyja bio je pojaviti se u bijelom, a Sabrina je za 'veliki' dan odlučila imati čak dvije haljine Vere Wang. Za ceremoniju vjenčanja je obukla dugu bijelu haljinu koja otkriva ramena. Kasnije je obukla haljinu s V-izrazom koja je po sebi imala biserne perle. Glumac je na sebi imao crno odijelo britanskog dizajnera Ozwalda Boatenga.

Poznatom glumcu ovo je treći brak. Prije toga bio je u bračnim vodama s Hanne Norgaard s kojom ima 17-godišnju kći Isan, drugi brak sa Sonyjom Nicole Hamlin trajao je samo četiri mjeseca, dok iz veze s Nahyanom Garth ima petogodišnjeg sina.

Idris je nedavno priznao da je bio jako nervozan kada je trebao zaprositi svoju djevojku. Razmišljao je da to bude za Valentinovo 2018, no to je ipak učinio dok je gledao projekciju filma 'Yardie' koji je režirao dok je sjedio sa suradnicima. 'Bio sam okružen ljudima koje volim i zato sam prosidbu odlučio organizirati upravo na tom mjestu', otkrio je Elba koji je siguran da je ovoga puta trajati.

'Imamo dobro kemiju, dijelimo iste ciljeve i stalno me nasmijava. Usrećuje me, slavi moje uspjehe i navodi me na razmišljanje', dodao je. Fotografije luksuznog vjenčanja bit će objavljene u britanskom Vogueu.

Linker
15. svibanj 2024 00:12