Josip Čekada
neočekivani poklon

Trostruko slavlje za Doris Pinčić i Borisa Rogoznicu: 'Bračne krize uvijek znamo prebroditi'

Pet je godina prošlo otkako se glumica i voditeljica Doris Pinčić (30) na vječnu ljubav zaklela pjevaču Borisu Rogoznici (31). Njihov su brak od tada okrunila djeca, najprije sin Donat, a potom i kći Gita za koju ovoga vikenda supružnici pripremaju krstitke... No to nisu jedini razlozi za slavlje!

‘Prošlo je k'o za čas, bilo je stvarno svega, ali usprkos svemu tome, još smo tu i još nas ima. Nismo najbolji, ali bogami nismo ni najgori’, kaže u šali Boris Rogoznica, pjevač i suprug voditeljice i glumice Doris Pinčić na njihov dan – upravo danas slave svoju petu godišnjicu braka, no slavlje će pričekati do nedjelje kada će supružnici imati veliku feštu u Sukošanu s pedesetak gostiju. Proslavit će tada godišnjicu, Dorisin 30. rođendan, ali i krstitke njihove djevojčice Gite koju je Doris rodila krajem lipnja.

I oni, priznaje, baš poput svakog bračnog para, imaju razmirice i krizne situacije, no zajedništvo je uvijek na prvom mjestu. 'Pravila nema. Poznajem ljude koji su srljali u brak sa 17 godina zbog trudnoće i sličnih razloga pa su uhvatili lijepi staž od 30, 40 godina braka. A isto tako one koji su sve planski obavili, duga veza, poslovna realizacija, brak u zreloj dobi i sve kako treba pa im se brak raspao kao kula od pijeska. Premda nije poanta braka da se doživi srebrni, zlatni pir, već da su zajedničke godine kvalitetno provedene. Svi parovi se suočavaju s istim problemima i iskušenjima. Razlika je samo u tome što neki probleme uspiju riješiti, prebroditi krize i istolerirati greške, a drugi ne. Po meni je bitno zajedništvo. Da su dvoje ljudi zajedno u svemu, dobrom i lošem a ne svatko na svoju stranu. Kada je krizna situacija, mi jedno drugom znamo reci – ok, sada si pogriješio, svjestan si toga. Zato ću ja bas sada biti uz tebe, a ne te ostaviti kad ti je najteže. I tu se pridobiva povjerenje i vrijednost braka’, kaže Boris koji je supruzi za petu godišnjicu braka posvetio pjesmu ‘Rastvorio bih more’, za koju idući tjedan izlazi spot, a uskoro bi trebao izaći i njegov prvi album.

‘Što se tiče nastupa, ova godina mi je rekordna. Nema dana bez telefonskih poziva i vikenda bez nastupa. Moja najveća prednost je što nastupam samostalno na obiteljskim prigodama što je ljudima praktično zbog povoljne cijene, a opet dovoljno dobro za zabaviti sve prisutne goste. Nakon izlaska albuma ću se svakako više fokusirati na samostalne koncerte gdje ću izvoditi samo svoje pjesme’, kaže pjevač. Na pitanje kako zvuči kada pjeva njegova supruga, kaže: 'Doris nema baš sluha za pjevanje, ali zezamo se da i ona mora imati neku slabu točku. Zato ja malo više pjevam djeci dok ona kuha ručak ili radi nešto drugo. Podjela poslova je također jako bitan faktor u uspješnom braku’.

Zahvaljujući Dorisinom porodiljnom, ljeto su, kaže, proveli nezaboravno. ‘Na moru smo dva mjeseca. Uspjeli smo se odmoriti i napuniti baterije, Tako da smo spremni za nove radne pobjede i hladni Zagreb’.

Foto: Vedran Peteh

Doris i Boris vjenčali su se u zadarskoj katedrali Sv. Stošije baš na dan svojih imendana. Doris se tada već bila proslavila glavnom ulogom u seriji 'Larin izbor', pa su na svadbi bili i brojni njezini poznati prijatelji i kolege - Ivan Herceg, Jelena Veljača, Ornela Vištica, Rober Kurbaša, Jagoda Kumrić.

Doris je tada sjajila i srećom i posebnim trudničkim sjajem jer je već bila u petome mjesecu trudnoće, no sa svojim je odabranikom do pet ujutro plesala i zabavljala goste. – Bilo je baš onako kao što smo željeli: opušteno, veselo i nepretenciozno. Znam da mladenke često budu izvan sebe od uzbuđenja, ali ja sam bila potpuno smirena i sretna. Iako sam u petom mjesecu trudnoće, plesala sam do pet ujutro. Osjećam se odlično, a dosad sam se udebljala samo jedan kilogram. Jedino što sam umjesto vinom, svi ma nazdravljala čašom vode – otkrila je Doris Pinčić, koja je svom prezimenu dodala suprugovo, za magazin Gloria.

promocija Gloria Glam i 30 godina XD Xenia Design / Ksajpa Senkovec 10.06.2016. / foto: Maja Jurovic / Doris Pincic Rogoznica i Boris Rogoznica
Foto: Maja Jurović
promocija Gloria Glam i 30 godina XD Xenia Design / Ksajpa Senkovec 10.06.2016. / foto: Maja Jurovic / Doris Pincic Rogoznica i Boris Rogoznica

Danijel Galić
Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica

Linker
19. travanj 2024 16:47