Instagram Ella Dvornik
sto posto iskrena

Trudna Ella Dvornik savjetuje pratiteljice: 'Grudi rastu preko noći, meni je je lijeva ostala veća od desne'

Trudna blogerica Ella Dvornik približava se terminu porođaja, u pitanju su tek tjedni, a tijek trudnoće uz svakodnevne crtice iz obiteljskog doma dijeli i sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Upravo je otkrila je da ne prolazi sve bez trudničkih boljki, između ostalog muči je trudnička kolestaza čiji su simptomi intenzivan svrbež, morala se odreći kave, a sa svojim pratiteljicama javno raspravlja i o dojenju i problemima s grudima.

Posljednji su ovo tjedni druge trudnoće naše najpoznatije blogerice Elle Dvornik, a u novom je vlogu ispričala da ima lažne kontrakcije, i to svakih deset minuta. Za sada, napominje, to nije ništa ekstremno pa samo zapisuje njihovu učestalost i intenzitet. Druga su joj boljka, ispričala je, začepljene uši što je posljedica upale koju je imala ovih dana, i to dok je boravila u Istri sa suprugom. Par u Istri, naime, želi kupiti kuću pa su ih mnogo obišli u nekoliko dana, ne bi li našli idealnu za sebe.

Nadalje, otkrila je i da je prestala je piti kavu jer joj teško pada na želudac. I nešto što ju je iznenadilo, patila je od jakog svrbeža te se pokazalo da ima trudničku kolestazu.

Kolestaza je stanje u kojem prestaje protok žuči i najčešće je upravo u trećem tromjesečju trudnoće. Znakovi i simptomi kolestaze u trudnoći mogu uključivati i tamnu boju urina, svijetlu boju stolice i žute oči ili kožu, no često je intenzivan svrab - posebno na dlanovima i tabanima - jedini simptom kolestaze u trudnoći.

'Grudi kroz trudnoću rastu, a kad dođe mlijeko s košarica B skočiš na E preko noći. Ali, kratkog je vijeka...'

Kako sada stvari stoje, Ella, koja je odlučila roditi carskim rezom, otkriva da je spremna na to da bi već u prvom tjednu u ožujku mogla biti primljena u rodilište. "Spremna sam na to da bi mogla roditi negdje tamo od prvog tjedna u trećem mjesecu, ako se pokaže da opet imam kolestazu, pa sve do 25. ožujka kad mi je termin", najavila je Ella.

Da ima novi vlog na YouTubeu, Ella je objavila na svom Instagramu, i to provokativnom fotografijom pokraj koje je napisala: "Jedna neglamurozna fotka da vam obznanim da je novi vlog na YouTubeu. Besplatno je pogledati bez obzira na golotinju", napisala je. No, baš kao i u komentarima ispod vloga, tako i na Instagramu Elli pristižu brojni upiti i mnoge je trudnice i mame pitaju za savjete. Tako ju je jedna od pratiteljica pitala: "Jel' grudi u drugoj trudnoći narastu još više u odnosu na one kakve su ostale nakon prve trudnoće? Pitam jer su moje bile 0 prije prve trudnoće, sad su veće za jedan broj, a možda jednom nakon druge trudnoće budu veće za dva broja?".

Ella je na to najiskrenije odgovorila: "Meni je lijeva ostala veća od desne nakon “pokušaja dojenja”. Jer je samo na lijevu išlo... Ali da, kroz trudnoću rastu, a kad dođe mlijeko s košarica B skočiš na E preko noći. Ali, kratkog je vijeka".

Ella Dvornik u strahu od drugog porođaja govori o svom iskustvu s Balie: Evo što joj je bilo najgore

Linker
09. travanj 2024 22:25