Značajna odluka

Trudnoća nema veze s tim: Hailey Bieber je odlučila - gotovo je s modnim pistama

Suprugu pop zvijezde Justina Biebera pogodio je nedavni incident s redateljem castinga koji ju je uoči modne revije uvrijedio i natjerao da se osjeća loše zbog svog izgleda te je odlučila da to više neće trpjeti.

Malokoga je iznenadila odluka Hailey Bieber odustati od manekenstva, o čemu je progovorila za svibanjski broj magazina Allure, ali razlog nije onaj na koji se sumnja. Supruga problematične pop zvijezde Justina Biebera ne odlazi zbog problema sa zdravljem, lakšeg moždanog udara prošlog mjececa nakon čega je završila u bolnici. Problem je ružan događaj koji je doživjela na poslu poslije oporavka od zdravstvenog problema zbog kojeg je, da je ugrušak koji je prouzročio moždani udar bio veći, mogla umrijeti, prenosi People.

"Imala sam stvarno loše iskustvo s redateljem castinga koji je bio vrlo važan", otkrila je manekenka koja krasi Allureovu naslovnicu. “Rekao je nešto ružno o meni mojem agentu što mi je poljuljalo samopouzdanje kada je u pitanju modna pista. Ne želim se osjećati loše zbog odluke koju sam donijela, no kroz tako neugodna iskustva više ne želim i neću prolaziti”, izjavila je mlada žena koju strahovito živcira to što je američki mediji svako malo proglase trudnom. Tako je Radio Online na svom Instagram profilu nedavno objavio da su njezini fanovi uvjereni kako je ovaj put trudna nakon što se bez supruga pojavila na crvenom tepihom na nedavnoj dodjeli Grammyja.

Kozmetičke lekcije

"Nisam trudna, pustite me na miru. Internet je tako smiješan… Ponavljam, nisam trudna, samo stvarno volim hranu", opovrgla je naklapanja.

Dodatni povod odluci odustati od manekenstva njezin je novi poslovni pothvat: pokrenula je preparativnu kozmetičku liniju Rhode, nadahnutu kozmetičkim lekcijama naučenim od majke, grafičke dizajnerice Kennyom Baldwin te od bake, Brazilke Mary Ellen Deodato.

"Sjećam se da me je moja mama, kao dijete, puštala da dugo uživam u kadi govoreći mi da je hidratacija strahovito važna za zdravlje kože, što ju je naučila njena mama. Bila sam premalena da bih je shvatila, uživala sam što me je 'natapala' u ugodnoj, toploj vodi, ali danas znam o čemu je riječ. To je polazište moje kozmetičke linije", kaže.

Čitajte i: Niti tri tjedna otkako je doživjela moždani Hailey na crvenom tepihu mami uzdahe

Razmišljajući o novom proizvodu, usredotočila se na kozmetiku sa zaštitnom barijerom koja čuva vlagu kože.

"Dala sam svoje proizvode različitim vizažistima kako bi ih recenzirali. Isprobali su ih i njihovi klijenti, dobila sam sjajne povratne informacije", zaključuje sad već bivša manekenka.

Linker
16. travanj 2024 20:47