stiže prinova

Trudnoj sestri Kate Middleton ni skandal ne kvari sreću: Daleko od briga uživa u blaženom stanju

Pippa Middleton i suprug James Matthews željno iščekuju drugo dijete i ne dozvoljavaju da im sreću poremeti skandal oko kraljevske obitelji.

Mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea, Pippa Middleton (37), u drugom je tromjesečju trudnoće, a čini se kako u blaženom stanju uživa punim plućima. S dvogodišnjim sinom Arthurom snimljena je u igri i vožnji romobilima na ulicama Londona. Za svog je dječaka u ruksaku nosila dvije ragbi lopte kako bi s njim zaigrala nogomet na travi u obližnjem parku.

image
Sreća je u malim stvarima, uvjerila se Pippa.
NEIL WARNER/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Baš ništa nije odavalo zabrinutost Pippe Middleton zbog skandala u kraljevskoj obitelji i intervjua koji su Meghan Markle i princ Harry dali Oprah Winfrey te iznijeli brojne optužbe na račun kraljevske obitelji. Poput kakve obične djevojke, Pippa je uživala u sunčanom danu, a čak se nije ni trudila sakriti od paparazzo fotografa.

image
Majka i sin uživaju.
NEIL WARNER/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Pippa je godinama vjerna casual izdanjima, a unatoč trudnoći ne izlazi iz omiljenih traperica na koje je nosila uz bijeli vuneni kaput potpisa Harris Wharfa iz Londona, tenisice Jimmyja Chooa i sunčane naočale Ray-Ban.

Sestre od kojih se rado prepisuje: Odrekle su se minica i dekoltea, ali s tim su zaradile prestižne titule

Pippina majka Carol Middleton prošloga je tjedna otkrila kako uživa u unucima te da se neizmjerno veseli prinovi. „Želim trčati niz brda, penjati se na drveće i provlačiti kroz tunele na igralištu. Dok god budem mogla, to ću i raditi. Kuham s njima, plešem, idemo na vožnju biciklima. Nadam se da ću vidjeti više svoju obitelji nego što sam mogla prošle godine, uključujući, naravno, i novo unuče, otkrila je Carol za Good Housekeeping.

Pippa se za Jamesa Matthewsa udala 2017.godine, a supružnici žive u Londonu, u šesterosobnoj kući vrijednoj 17 milijuna funti.

image
Pippi se trbuh vidi tek u uskom kaputu.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
18. travanj 2024 10:09