Profimedia, Mega Agency
Tragedija

Tuga i bol u obitelji: Preminula kći Billa Cosbyja

Kći Billa Cosbyja, Ensa, preminula je u 45. godini života.

Kći Billa Cosbyja, Ensa, preminula je u 45. godini života.

Ensa Cosby preminula je, javljaju danas svjetski mediji, u petak u Massachusettsu, no uzrok smrti u ovom trenutku nije poznat. Kako javlja TMZ, u prošlosti je imala zdravstvenih problema i nagađa se da je čekala transplantaciju bubrega.

Ensa je bila velika podrška svom ocu, 80-godišnjem komičaru Billu Cosbyju tijekom prošlogodišnjih optužbi koji su se javno nizale na njegov račun, kada su ga brojne žene optužile daih je seksualno zlostavljao. 'Čvrsto vjerujem da je moj otac nevin i uvjerena sam da je rasizam igrao veliku ulogu u svim aspektima ovog skandala', rekla je tada Ensa medijima.

U Massachusettsu gdje je Ensa preminula obitelj ima veliki posjed. Njezina se smrt dogodila mjesec dana prije ponovnog suđenja njezinu ocu zbog optužbi za seksualne napade.

Ona je drugo dijete koje je glumac izgubio - njegov sin Ennis ubijen je 1997. godine u Los Angelesu dok je mijenjao gumu na automobilu te su ga upucali razbojnici koji su ga htjeli opljačkati. Glumcu je ostalo troje djece - Erika, Erinn i Evin.

Linker
12. svibanj 2024 02:49