Bolan gubitak

Tuga i neopisiva bol Nede Ukraden: 'Nema više moje mame, mog anđela čuvara'

Izrazi sućuti sa svih strana pristižu pjevačici Nedi Ukraden - preminula je njezina voljena majka Anđelija.

'R.I.P. Majko, majko, tješi svoju kćer jedinicu, ne daj da me noćas boli rana na srcu... kome ću sada ovo pjevati? Nema više moje mame, mog anđela čuvara, moje Anđelije! Putuj s anđelima!', napisala je s najvećom tugom u srcu jedna od najpopularnijih i na estradi najdugovječnijih pjevačica na ovim prostorima, Neda Ukraden. Riječi su to koje stoje pokraj fotografije Nedine majke na Instagram profilu pjevačice.

Neda Ukraden je tijekom posljednjih nekoliko godina više puta govorila o majčinoj borbi s Alzheimerovom bolesti. U listopadu 2016. godine smjestila ju je u Dom za starije i nemoćne u Beogradu jer je shvatila da je majci sve gore i da ona više nije kompetentna boriti s uznapredovalom bolešću. Lani u studenom njezina je majka slavila 92. rođendan i Neda nije krila da je njezina Anđelija više ne prepoznaje. 'Hvala ti draga mama za život radostan', napisala je tada Neda na svom Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira s majkom, uz slavljeničku tortu.

Brojni prijatelji i pratitelji pjevačice na društvenim mrežama šalju joj iskrene izraze sućuti te je bodre da ostane jaka u ovim danima neizmjerne tuge.

Linker
16. travanj 2024 14:47