Profimedia, Mega Agency
skroman život

Tuga nakon vjenčanja godine: Na licu majke Meghan Markle nema ni traga osmijehu

Doria Ragland, majka vojvotkinje Meghan, nastavlja sa svojim životom u Los Angelesu - jednako skromno kao i prije kraljevskog vjenčanja u dvorcu Windsor, a na njezinom licu nema ni traga osmijehu.

Doria Ragland, majka vojvotkinje Meghan, nastavlja sa svojim životom u Los Angelesu - jednako skromno kao i prije kraljevskog vjenčanja u dvorcu Windsor, a na njezinom licu nema ni traga osmijehu.

Socijalna radnica i instruktorica joge Doria Ragland (61) ne dopušta da joj kćerin novi, kraljevski život, utječe na njezine svakodnevne navike i nastavlja s njima kao da Meghan nije članica najpoznatijih kraljevskih dvora.

EXCLUSIVE: A downcast looking Doria Ragland takes her dogs for a walk after a long day inside.
30 May 2018, Image: 373415030, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Jednako skromna ostala je i kada su u pitanju njezini outfiti – Doriju su paparazzi uhvatili u sportskim hlačicama C9 Champion, čija je linija odjeće dostupna u Targetu, velikom američkom trgovačkom lancu poznatom po pristupačnim cijenama. Mama vojvotkinje od Sussexa nosila ih je u kombinaciji s bijelom majicom i natikačama, a za kratke hlačice treba izdvojiti oko 100 kuna.

61-godišnjakinja i inače većinom nosi sportske kombinacije, a paparazzi je najčešće uhvate na odlasku na jogu. Meghan je jednom prilikom izjavila kako je njezina mama kulerica koja je sa 60 godina istrčala maraton te nosi piercing u nosu te dredlokse. Ipak, za kćerino vjenčanje je Doria odabrala elegantan kostim s potpisom dizajnerice Stelle McCartney, a iako je inače uvijek ozbiljna, u crkvi nije mogla zadržati suze pa je gotovo cijelu ceremoniju plakala.

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19:  Doria Ragland takes her seat in St George's Chapel at Windsor Castle before the wedding of Prince Harry to Meghan Markle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Dominic Lipinski - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images
Majka Meghan Markle Doria Ragland

Iako su britanski mediji pisali kako će Doria ostati neko vrijeme u Britaniji kako bi pomogla kćeri da se privikne na kraljevski život, 61-godišnja instruktorica joge požurila se vratiti kući i nastavlja sa svojim obavezama, ali čini se kako još uvijek nije prihvatila da joj kćer živi potpuno drugačiji život. Paparazzi su je "uhvatili" u Los Angelesu već nekoliko puta, a svaki put je bila u potpunosti ozbiljna, bez traga sreće na licu.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Meghan Markle's mom, Doria Ragland stays fit by going to yoga. Doria looks casual for the occasion in a black hoodie, a purple t-shirt, black athletic leggings, and flip flops.

Pictured: Doria Ragland

BACKGRID USA 27 MAY 2018, Image: 373136985, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
29. travanj 2024 14:20