I slavni plaču!

Tužna strana intimnog svijeta najstarije Kardashianke: ‘Ljudi me vrijeđaju, a ne znaju kroz što prolazim!‘

Zbog želje da s Travisom Barkerom dobije zajedničko dijete Kourtney se podvrgnula in vitro oplodnji. U novom nastavku realityja ispričala je da je to razlog njezinom debljanju i ulasku u menopauzu u 43. godini života.

Kako se i moglo naslutiti iz do sada objavljenih trailera za reality seriju The Kardashians, druga epizoda koja je prikazana u srijedu navečer na televiziji Hulu, uglavnom je bila posvećena Kourtney Kardashian i njezinim intimnim problemima. Naime, ova majka troje djece: Masona (12), Penelope (9) i Reign (7), koje je dobila u desetogodišnjoj vezi s bivšim partnerom Scottom Disickom, željela bi imati još jedno dijete, no već se neko vrijeme bori s neplodnošću.

image

Ovaj tjedan je prikazana druga emisija "The Kardashians2.

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Osnivačica Poosha o tome je u emisiji pričala s majkom Kris Jenner i to nakon što su se ona i njezi zaručnik Travis Barker vratili kući u Calabasasu nakon još jednog posjeta liječniku. U svom izvještaju o emisiji Mail Online podjseća kako je Kourtney bila jako potištena, a na majčino pitanje kako je prošao liječnički pregled, samo je kratko odgovorila - užasno!

Kourtney Kardashian pred kamerama je priznala da se zbog višemjesečnog podvrgavanja in vitro oplodnji vidljivo nadebljala te da je ušla u menopauzu.

Najstarija sestra Kardashian koja je ovog mjeseca napunila 43. godine, majci se potužila i kako je njihovi obožavatelji stalno prozivaju zbog tih nekoliko kilograma viška.

image

Novi reality o najmoćnijem ženskom klanu emitira se na televiziji Hulu.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nehotice, Ella Dvornik otvorila temu u kojoj su se prepoznale mnoge žene i otkrile svoje tužne sudbine

"Jako je nepristojno komentirati ljude kad ne znaš kroz što prolaze. Lijekovi koje pijem doveli su me i u menopauzu. Doslovno!", bila je iskrena Kourtney, koja je majci povjerila i da je zbog svega postala depresivna, iako je inače presretna otkako je u vezi s bubnjarom Barkerom.

Linker
03. prosinac 2022 01:52