Ana Čagalj u društvu prijateljica na koncertu klape Rišpet u Spaladium areni
 Saša Burić / Hanza Media
Stilska petica

U formi nakon poroda u rekordnom roku: Ana Čagalj blista u haljini koju obožava i Izabel Kovačić

Koncert klape Rišpet bio je prava prilika da Ana Čagalj iskoristi vrijeme za uživanje u izlasku s prijateljicama. Sina Ivana rodila je prije nešto više od tri mjeseca, a u formu se vratila u vrlo kratkom vremenu.

Ana Čagalj, supruga proslavljenog estradnog glazbenika Jole, oduševila je sve prisutne na koncertu klape Rišpet u Spaladium Areni proteklog vikenda. Naime, diplomirana pravnica iskoristila je koncert kao priliku za izlazak i druženje s prijateljicama te je tako nakratko "uzela vrijeme" samo za sebe. Podsjetimo, otkako je po četvrti put postala majka, Ana ima pune ruke posla sa svojim tromjesečnim sinom Ivanom.

Nosila haljinu koju obožava i Izabel Kovačić

Da ne znamo da je Joletova supruga na svijet donijela četvrto dijete tek nedavno, ne bismo to mogli zaključiti po njezinoj besprijekornoj liniji. Naime, uspjela je već u prvom tjednu poslije poroda izgubiti svih sedam kilograma koje je dobila tijekom trudnoće, kako nam je već otkrila i u ekskluzivnom intervjuu za magazin Gloria.

Zablistala je mama Ana na koncertu, a pokazala je još jednom i da je prava trendseterica.

Nosila je hit haljinu sezone, koju obožava i Izabel Kovačić. Za koncert se, naime, odlučila na haljinu modne kuće Rotate Birger Christensen. Crno-bijela haljina s puf rukavima, midi duljine pristajala joj je kao salivena.

Ponosni Jole: 'Ivan je naš mali veseljak, samo se smije. No, moja Ana je čudo od žene!'

Iskusni roditelji sjajno su se snašli i s četvrtim djetetom

Inače, splitski glazbenik sa svojom je suprugom otac četvero djece - tri djevojčice i dječaka. Iskusni roditelji sjajno su organizirani, Jole se u ekskluzivnom intervjuu i fotografiranju za Gloriju proteklog tjedna pohvalio da u obitelji sve funkcionira kao po špagi. Već su stigli, rekao je Jole, par puta pronaći vremena i za izlazak. Ipak, vrijeme koje provode s djecom kod kuće najdraže im je vrijeme.

"Već smo par puta i izišli s prijateljima, no trenutačno nam je draže biti kod kuće. Supruzi pomažem koliko god mogu: razvozim kćeri gdje treba, dovršim ručak, a oko sina sve radim te sam ga, prema našoj obiteljskoj tradiciji, prvi i okupao. No, moram priznati da je najveći posao na mojoj supruzi koja je uistinu čudo od žene. Ustaje već oko šest sati, sama čisti kuću te uči s kćerima, koje su odlikašice", rekao je Jole u ekskluzivnom razgovoru za Gloriju prije nekoliko dana.

Linker
19. travanj 2024 08:04