SITNO BROJE

U obitelj Cetinski uskoro stiže prinova! Tony otkrio kad će unučica stići na svijet

Obitelj Cetinski uskoro će se proširiti za jednog novog člana obitelji. Sin poznatog domaćeg glazbenika, Christian Cetinski očekuje rođenje kćeri, a Tony je na Instagramu podijelio datum.

Popularni domaći glazbenik Tony Cetinski uskoro će postati djed. Sretnu vijest obožavateljima je podijelio još početkom godine, a sada je u Instagram objavi otkrio točan datum kada njegovom sinu iz prvog braka, 23-godišnjem Christianu, stiže kćerka!

Čitajte i: Tony Cetinski drastično smršavio: 'Ništa bez Dubravke koja razumije moje mušice'

"Bog je dao devet mjeseci. Svi oni uskoro će prošlost postati. Svijet će se otvoriti prvim dahom i tvoja cesta će započeti. Čekamo te 16.8.2021., draga naša Elena. Tvoj nono", napisao je Tony u objavi na Instagramu.

Pratitelji su odmah krenuli s čestitkama pa su "Divne vijesti! Čestitke!", "Ništa ljepše! Čestitam", samo neki od brojnih komentara budućem djedu!

Podsjećamo, Christiana je Cetinski dobio u srpnju 1997. godine, dok je Tony još bio u braku s Antonelom Butigan. Otac i sin jako su bliski, za Christianov 18. rođendan, glazbenik je sina iznenadio u Stuttgartu te mu je kupio gitaru koju mu je obećao, a sve je to podijelio i sa pratiteljima.

Čitajte i: Pogledajte kako to izgleda kad Tony Cetinski sjedne za bubnjeve, a Janko Popović Volarić se uhvati mikrofona

"Iznenaditi sina i doputovati da on ne zna na njegov 18. rođendan. Neprocjenjivo. A sad idemo kupiti obećanu gitaru. Ako je tebi, sine, ovo najljepši dan u životu, kako kažeš, znaj da je meni najljepši dan bio dan kad si se rodio. Prije 18 godina na današnji dan. Sretan rođendan, sine. Voli te tata", objavio je tada.

image
S Dubravkom Cetinski, Tony je u braku od 2014. godine.
MATIJA DJANJESIC/CROPIX

Osim Christiana, Cetinski ima i kći Piju, a budući djed od javnosti ne skriva da je pravi obiteljski čovjek te u intervjuima često spominje i suprugu Dubravku Cetinski s kojom je u braku još od 2014. godine.

Linker
16. travanj 2024 09:30