Sretna vijest

U obitelj Peđe Grbina stiže prinova, a zna se i spol! ‘Supruga treba roditi početkom ljeta, presretni smo‘

Supruga, kazao je šef SDP-a, odlično podnosi trudnoću, a spol djeteta saznali su prije nekoliko dana.

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin (41) i njegova deset godina mlađa supruga Altana Hodžić Grbin prvi put će postati roditelji! Iako Grbin ne govori mnogo o privatnom životu, nije mogao sakriti uzbuđenje.

"Postat ćemo roditelji, da, nije to tajna, ali nije ni nešto što smo željeli razglasiti svima javno jer je riječ o privatnoj stvari. Supruzi i meni ova je sretna vijest dragocjena i presretni smo", rekao je Grbin za Jutarnji list.

Također je otkrio da je supruga trudna već šest mjeseci te da beba, kojoj su nedavno saznali i spol, stiže na ljeto.

"Supruga treba roditi početkom ljeta, a nedavno smo saznali da nosi dečkića. Prije nekoliko dana baš smo bili na ultrazvuku i jednostavno vam ne mogu opisati tu sreću koju sam osjetio kad sam vidio sina na snimci kako maše rukicama. Neopisiva sreća", uzbuđeno je kazao Grbin.

image
Peđa i njegova supruga presretni su što im stiže sin.
ROBERT FAJT/CROPIX

Sin stiže u izazovnim vremenima, a Grbin ne krije da ga je pomalo strah.

"Naravno da me strah i brinem se. I kad sam krajem prosinca bio u samoizolaciji jer sam bio na sastanku sa zaraženom osobom strahovao sam da nisam ja zaražen, ali još više da ne zarazim suprugu. Iako, liječnici s kojima sam bio u kontaktu uvjeravali su me da nema povezanosti visokog rizika covida-19 i trudnoće, no kad se nađete u takvoj neizvjesnoj situaciji, teško je ne strahovati", kaže i dodaje da supruga odlično podnosi trudnoću.

"Redovito posjećuje liječnika, sluša sve njegove savjete i čuva se", otkrio je političar koji je sa suprugom već počeo uređivati dječju sobu.

Inače, Peđa i Altana u braku su već četiri godine od 2017., a vjenčali su se u tajnosti nakon dvije godine veze. Prvi put su viđeni 2016. kada su se već držali za ruke, šećući rodnom Pulom.

Linker
23. travanj 2024 19:10