Getty Images
ogolila dušu i tijelo

U ovako izazovnom izdanju nismo navikli vidjeti Angelinu Jolie: 'Da Brad dopušta, odselila bih iz SAD-a'

Naslovnicu za prosinac/siječanj poznatog modnog časopisa krasi glumica koja je nosila titulu najljepše žene na svijetu. U intimnom intervjuu ogolila je dušu i pozirala u izazovnom izdanju, prekrivena samo bijelim velom...

Iza američke glumice Angeline Jolie je burno desetljeće, kako je i sama kazala za američki Harper's Bazaar, razvod od Brada Pitta ostavio je posljedice na njoj, no nakon nekoliko teških godina, "krv se sada napokon vraća u nju".

Naslovnicu novog broja za prosinac i siječanj krasi Angelinin portret, dok su fotografije editorijala ipak nešto odvažnije. U izazovnom izdanju s malo odjeće Angelina je pokazala tijelo i svoju divlju stranu, što od nje nismo navikli vidjeti. Kako je rekla u razgovoru za časopis, ponovno je pronašla svoju slobodnu i divlju stranu, što su fotografije pokazale.

Simbolične su one s bijelim velom koji prekriva njezino lice i golo tijelo i tek malo pokazuje jednu od brojnih tetovaža koja se nalazi na leđima. Razvod od glumca Brada Pitta došao je 2016. godine nakon dugog braka i za nju je to bio treći propali brak. Nakon razvoda, ostala je borba za skrbništvo nad šestero djece - troje bioloških i troje posvojenih, što je za glumicu i glumca bilo iscrpljujuće.

"Htjela sam se preseliti u inozemstvo, no Brad se tome protivio. Trenutno djeca moraju biti u blizini oca, no kada oni napune 18 godina, definitivno ću živjeti izvan granica SAD-a", kazala je u intimnom razgovoru. Najstariji sin Maddox već je napunio 18 godina i studira u Južnoj Koreji. Upravo djeca su joj bila najveća potpora nakon razvoda, kazala je i oni su joj pomogli da lakše prođe kroz to razdoblje.

"Moja djeca me najbolje poznaju i pomogla su mi da ponovo upoznam pravu sebe. I oni su prošli kroz puno toga što ih je osnažilo", izjavila je.

Uz nevidljive ožiljke, Angelina je progovorila i o fizičkima, jer su joj u posljednjem desetljeću uklonjeni jajnici, a prošla je i dvostruku mastektomiju. "Puno se teže nositi s nevidljivim ožiljcima. Nekada vas povrijede, nekada vidite one koje volite da pate, ponekad ne možete biti slobodni koliko vaš duh želi biti. Nije ništa novo, no polako osjećam kako mi se krv vraća u tijelo", kazala je.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - SEPTEMBER 30: Angelina Jolie attends the World Premiere Of Disney's “Maleficent: Mistress Of Evil
Getty Images

Linker
20. travanj 2024 00:52