Profimedia, Alamy
Prije 12 godina

U srednjoj školi: Novak i Jelena Đoković pokazali kako su izgledali kad su tek 'prohodali'

Srpski tenisač, megapopularni Novak Đoković i njegova supruga Jelena početkom mjeseca postali su roditelji djevojčice, svog drugog djeteta. No, otkrili su da imaju još jedan razlog za slavlje

Svake se godišnjice sjete i Jelena i NovakĐoković - i one u srpnju kad slave brak, i ove rujanske, kad slave vezu, što su obilježili i na društvenim mrežama. Ove godine prvi put su godišnjicu veze proslavili učetvero - u ovih 12 godina koliko su zajedno dobili su sina Stefana, a sada je stigla i njihova željena djevojčica. Malenoj su dali ime Tara i ne kriju koliko je uljepšala njihove živote.

Novak i Jelena prije godinu dana prošli su kroz ozbiljnu bračnu krizu kad se šuškalo čak i o mogućoj rastavi. Novak nije krio probleme u braku, o tome je javno progovorio nakon teniskih poraza, no nikada niti jedna loša riječ nije izašla iz ustiju niti jednog od supružnika. Prebrodivši probleme, Jelena je ostala trudna i obitelj je ponovno nasmijana i nerazdvojna.

Ljubav između Jelene i Novaka rodila se još kada su bili srednjoškolci, on je imao 17, a ona 18 godina. Novak je rekao da mu je drago što su ljubovati počeli u vrijeme prije njegove svjetske slave, duboko i iskreno.

12 years together ❤ #love #anniversary #couple #djokovic #djokovicfamily #family #jelenadjokovic #novakdjokovic #happy

A post shared by Jelena Djokovic (Ristic) (@jelena_djokovic_) on

Facebook

Linker
17. travanj 2024 03:39