GC Images
NAŠLA OSOBU KOJA JE VOLI

Udala se u potpunoj tajnosti: 10 godina nakon smrti Heatha Ledgera napokon pronašla sreću

O svojem privatnom životu nikada nije mnogo govorila pa nimalo ne čudi što je uspjela gotovo mjesec dana skrivati da je u braku, a tajna bi opstala i duže da sama nije odlučila otkriti kako je sretno udana žena.

Glumica Michelle Williams udala se za skladatelja i producenta Phila Elveruma (40) i to u potpunoj tajnosti. Mala ceremonija u gorju Adirondacks odvila se početkom srpnja i sve do sada nitko nije imao pojma da su bračni par. Ipak, Williams je sve otkrila u intervjuu za Vanity Fair.

PARIS, FRANCE - MARCH 07:  Michelle Williams attends the Louis Vuitton show as part of the Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2017/2018 on March 7, 2017 in Paris, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images

- Nikada u životu nisam govorila o svojim vezama, ali Phil nije bilo tko. I to nešto znači. Način na koji me on voli je način na koji želim živjeti svoj život. Odgajam svoju kćer Matildu tako da uvijek bude ono što ona želi biti, a sada i mene napokon voli netko tko želi da se osjećam slobodno biti ono što jesam – izjavila je Michelle Williams u prvom komentaru vezanom za njezinu novu ljubav.

Vjenčanjem su Michelle i Phil postali četveročlana obitelj: ona ima 12 godišnju kćer Matildu koju je dobila s preminulim glumcem Heathom Ledgerom, dok Phil ima trogodišnju kćer iz braka s karikaturistkinjom Geneviève Castrée, koja je preminula od raka gušterače. Sretna obitelj sada živi zajedno, ali uspomena na njihove prijašnje partnere ostaje s njima.

Robert O'neil/Splash News
Kći Matilda jedino je što joj je ostalo od ljubavi njenog života

- Heath će uvijek biti s nama. Nikada nisam odustala od ljubavi nakon što je on umro. Uvijek sam govorila Matildi da me njezin otac volio prije nego je itko mislio da sam talentirana, lijepa ili da imam lijepu odjeću – izjavila je glumica koja nakon Ledgerove smrti nije često govorila o njihovoj ljubavi. Tek kad je 2014. prodala kuću u Boerum Hillu, koju je dijelila s Ledgerom, priznala je da je neutješna.

NEW YORK - NOVEMBER 30:  Actor Heath Ledger and his girlfriend actress Michelle Williams attend IFP's (Independent Feature Project) 15th Annual Gotham Awards at Chelsea Piers November 30, 2005 in New York City.  (Photo by Evan Agostini/Getty Images)
Getty Images
Obožavala je Heatha Ledgera, ali teško se nosila s njegovim demonima

- Samo sam mislila o tome kako nas on sad više neće moći pronaći. To je bio naš dom, a sad ga više nema - rekla je Michelle, u rijetkom trenutku otvaranju duše. Jednako je “zakopčana” i kad su posrijedi drugi muškarci u njezinu životu: nedugo nakon Ledgerove smrti prohodala je s redateljem Spikeom Jonzeom, ali veza nije potrajala.

- Nije bilo vrijeme za to. Mislila sam da me jedino nova ljubav može spasiti od boli. Ali pogrešno. Samo mi je bilo još gore - priznala je tada Michelle u Vogueu. Veza s glumcem Jasonom Segelom pukla je zbog udaljenosti: premda su zajedno živjeli u New Yorku, on je zbog posla morao biti u Kaliforniji i stvari su postale prekomplicirane. A nešto se zakompliciralo i s njujorškim financijašem Andrewom Youmansom, s kojim je dočekala 2018. te se početkom godine šuškalo i da su se zaručili. Tajanstvena Michelle tako je sve iznenadila kada se pola godine kasnije vjenčala za Phila, a priznala je kako je odlučila ispričati svoju priču jer misli da bi nekome time mogla pomoći.

- Što ako netko tko je imao slično putovanje, tko se borio koliko i ja i tko je tražio koliko i ja u ovome pronađe nešto što mu može pomoći. Naučila sam da ne treba prihvatiti. Ne treba se pomiriti s nečime što je poput zatvora, što je teško ili bolno. Ako ne osjećate ljubav, onda to nije ljubav - poručila je u intervjuu, prvom u kojem je toliko opširno govorila o svojoj vezi i osjećajima.

Linker
19. travanj 2024 02:03