VIDEO GOVORI VIŠE OD TISUĆU RIJEČI

Uloge u spotovima o kojima se još uvijek priča: Posljednji u nizu neprepoznatljiv je bez svojih tetovaža

Na snimanju nekih glazbenih spotova rodila se ljubav, drugi su proglašeni kontroverznima, a nečije ‘likove‘ jedva raspoznajemo!

U svibnju 2020. Megan Fox privukla je svu pažnju u scenama spota "Bloody Valentine" kontroverznog glazbenika Machine Gun Kellyja. Njihove usne zamalo su se spojile u razigranim scenama, a iskre koje su "frcale između njih" nisu mogli sakriti pa su se ubrzo pokrenule - i obistinile glasine o njihovom odnosu koji je bio puno više od prijateljskog.

image

Megan Fox i Machine Gun Kelly u spotu "Bloody Valentine".

INTERSCOPE RECORDS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Megan misli da je MGK stvarno kul tip", rekao je u to vrijeme izvor blizak paru za Us Weekly. "Definitivno su kliknuli i vide kamo stvari idu."

Par koji se upoznao na snimanju filma Midnight in the Switchgrass ovim je spotom potaknuo glasine o vezi nakon što se zvijezda Transformersa nakon deset godina braka razvela od Briana Austina Greena. Mjesec dana nakon debija glazbenog spota, izvor je potvrdio da su Megan Fox i reper službeno u vezi.

image

Machine Gun Kelly i Megan Fox.

INTERSCOPE RECORDS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

I dok se na snimanju nekih glazbenih spotova rodila ljubav, drugi su izazvali kontroverze o kojima se dugo pričalo.

Jedan od takvih je onaj pjesme "WAP" Cardi B i Megan Tree Stallion u kojem se pojavljuje Kylie Jenner koja obožavatelje baš i nije oduševila.

Čitajte i: Nakon deset godina braka, Megan Fox službeno vratila djevojačko prezime

image

Kylie Jenner u spotu "WAP".

WMG/PLANET/PROFIMEDIA

"Normani je napravila sve, a Kylie je prošla hodnikom i otvorila vrata", napisao je u kolovozu 2020. jedan od tviteraša nakon što je zašao video. "Ako to nije savršen pokazatelj da se crkinje moraju najviše potruditi, a bjelkinje minimalno da bi nešto postigle, ne znam što jest", zaključio je.

U obranu reality zvijezde brzo je stala Cardi B komentarom: "Najbolji dio pjesme je beat zbog kojeg poželite tresti guzicu... Nije sve vezano uz rasu".

Spotovi velikih glazbenih zvijezda osim po događajima "iza kulisa", zanimljivi su i po njihovim transformacijama u izdanja u kakvima ih nismo mogli zamisliti. Tako se u spotu nove pjesme Machine Gun Kellyja - "Emo Girl" među ostalima pojavljuje i njegov kolega, američki glazbenik Travis Landon Barker i dečko Kourtney Kardashian u jedva prepoznatljivom izdanju - bez tetovaža, u naočalama i sijede kose.


Obožavatelji su i ovim izdanjem glazbenika ostali oduševljeni što su i pokazali u komentarima ispod spota na Youtubeu.

Linker
23. travanj 2024 21:40