Biljana Gaurina / Hanza Media
NAKON POSLOVNOG - LJUBAVNI KRAH

Umjesto slavlja – razvod! Martina Todorić predala papire!

Iako su u studenom trebali proslaviti 15.godišnjicu braka – slavlja neće biti: Martina Todorić već je predala papire za razvod od supruga Ante Todorića

Bivša Miss Hrvatske Martina Todorić i sin vlasnika posrnulog koncerna Agrokor, Ante Todorić, razvode se nakon 15 godina braka. Kako doznaje Jutarnji list, Martina je nedavno na sudu zatražila razvod, a potvrdila je to njezina odvjetnica Tereza Tea Krešić koja je zastupa u brakorazvodnoj parnici.

‘Točno je da ih zastupam u postupku razvoda braka, ali ništa vezano uz sam postupak ne mogu komentirati jer je prema Zakonu javnost isključena, a radi se o zaštiti interesa njihove malodobne djece. Molim da se poštuje privatnost moje stranke i vezano uz to neću dalje komentirati postupak' - rekla je za Jutarnji list te odbacila tvrdnje da je riječ o rastavi braka zbog podjele imovine, a vezano i uz aferu Agrokor.

U studenom 2002. godine na zagrebačkom Gornjem gradu u crkvi Svete Katarine Martina i Ante izrekli su sudbonosno ‘uzimam’, a veliko slavlje sa 300-injak uzvanika nastavilo se u zagrebačkom hotelu Opera.

Tijekom braka dobili su troje djece: 14-godišnju Emu, 11-godišnju Luciju i 9-godišnjeg te sina Ivicu.

Dubrovnik, 050709.
Sinoc je u Dubrovniku u restoranu G'ils u staroj dubrovackij jezgri supruga Ante Todorica, Martina Todoric proslavila svoj 30-ti rodjendan.
Na slici: Ante i Marina Todoric.
Foto: CROPIX
Hanza Media

Linker
24. travanj 2024 15:53