prizemljeni bogataš

Unatoč bogatstvu, George Clooney se ne razbacuje, a novi detalj je hit: Je li škrt ili štedljiv?

Prije više godina glumac George Cloiney je kupio neobičan aparat koji se prodaje putem TV prodaje te njime kroti svoju oštru i gustu kosu. Frizer mu nije potreban jer, kako kaže, sa šišanjem je gotov za dvije minute.

Muškarci koji godinama odlaze u salone s fotografijom slavnog zavodnika Georgea Clooneyja u želji da mu barem frizurom budu nalik, vjerojatno ne znaju da njegova kratka frizura nije djelo nekog razvikanog frizera, već samog glumca!

Dok njegovi brojni kolege vlastitog frizera i brijača imaju na brzom biranju, a mnogi i u članu ekipe koja ih prati diljem svijeta, Clooney svoju kosu šiša sam - ili barem tako tvrdi.

U intervjuu za CBS Sunday Morning otkrio je da se u ulozi vlastitog frizera snalazi preko dva desetljeća.

"Već 25 godina sam šišam kosu", izjavio je, "kosa mi je poput slame, nije ju lako ošišati pa nema mjesta pogreškama".

image
Za muževan look slavnog glumca zaslužan je neobičan aparat.
Shutterstock Editorial/Profimedia

Otkrio je i kako ne koristi samo škare već aparatić kojem će sigurno nakon ovog intervjuua porasti potražnja.

"Prije više godina kupio sam aparat koji se zove Flowbee, dolazi uz škarice i usisavač, i još ga koristim", zadovoljno je objavio 59-godišnji glumac.

Doslovno su mi potrebne dvije minute za šišanje!

Nakon ovog intervjua, društvene su mreže preplavili iznenađeni komentari i šale, jer je riječ o pomalo neobičnom aparatu za šišanje, u stilu ludih izuma koji se prodaju putem TV reklama.

"Muškarci, šišanje Flowbee aparatom neće vas pretvoriti u Georgea Clooneyja!", napisao je jedan vlasnik istog dok je drugi dodao kako je vijest da George Clooney šiša kosu na taj način najluđa stvar koju je čuo u posljednjih mjeseca dana.

Flowbee aparat ima još jednog slavnog poklonika - za ukroćivanje svoje guste kose, navodno ga koristi i Mark Zuckerberg.

Linker
14. travanj 2024 20:16