Jedan jedini

Upravo ga je ona izvukla iz životnog crnila: Slavni glumac dobio je najljepši poklon za svoj rođendan

U čast rođendana slavnog glumca, njegova supruga na Instagramu je podijelila prekrasnu poruku posvećenu svom suprugu.

Glumica Kristen Bell (41) objavila je slatku rođendansku počast svom suprugu Daxu Shepardu za njegov 47. rođendan. Njezina je objava na Instagramu sadržavala dijaprojekciju fotografija para, uključujući trenutak iz foto kabine, zajedničke trenutke s djecom, smiješne skečeve i fotografije s obiteljskih druženja.

U opisu je Bell otkrila kvalitete koje najviše voli kod Sheparda i kako gleda na njihov zajednički život.

"Za najvećeg muža i #dadbeast kojeg sam ikada mogla zamisliti. Smijati se, maziti se i rasti s tobom bilo je ugodnije od bilo čega što sam ikad mogla zamisliti za svoj život. Tvoje strpljenje i predanost našim kćerima samo je naglašeno strpljenjem i predanošću štucanju. Nitko od nas te ne zaslužuje. Ti si jedinstven. Sretan rođendan, stari", napisala je emotivno Bell.

Smiješno spominjanje štucanja odnosi se 50- satno štucanje koje je njezin suprug prethodno objasnio u objavi na Instagramu u prosincu.

"Kakva vožnja!!! 50 sati štucanja", napisao je uz dva videa ponavljajućih štucanja: "Ne brini. Danas smo pet dana bez štucanja. Za svakoga tko ima trajne štucavice, Bog vas blagoslovio. Ne znam bih li mogao tjedan dana s njima bez intervencije ciklusom cijanida."

Skladan brak

Shepard i Bell vjenčali su se 2013. i imaju dvoje djece: kćeri Deltu (7) i Lincoln (8). Iako često javno dijele trenutke radosti i ljubavi, Shepard je ranije otkrio da je njegova veza s Bellom započela s dobrom dozom ljubomore.

"Moja je žena nevjerojatno samouvjerena, kao što bi i trebala biti", rekao je tijekom razgovora s Bellom i Drew Barrymore na 'The Drew Barrymore Show' u studenom.

Čitajte i: Slavna glumica pala na najvažnijem ispitu: Kći je njezine odgojne metode nemilosrdno ocijenila u eseju

"Bila je tona ljubomore na početku veze, iz prilično dobrih razloga."Shepard je nastavio: "Bio sam u otvorenoj vezi devet godina, bio sam u crnilu veliki dio svog života. Znate, bilo je puno stvari zbog kojih je trebala biti zabrinuta."

Bell se otvorila oko svojih briga nakon Shepardove prethodne borbe s ovisnošću. "Dakle, u početku je bilo uznemirujuće izlaziti s Daxom jer je znajući njegovu povijest oporavka i on je bio tako snažna osoba, ali ja sam mislila, ne, on to ima u sebi", rekla je. "Ima svu ovu dobrotu. I dokazano sam bila u pravu! Jer nitko nije tako privržen - ja čak nisam tako privržena našim djevojkama kao on. I nadamo se da će odrastati zdravije, sretnije i sigurnije", rekla je svojedobno glumica.

Linker
24. travanj 2024 06:21