X17online.com
KRENULA DALJE

Usred teškog razvoda pronašla je sreću: Frizer je 'ljubav njezinog života'

Mnogi su smatrali da je njihovo flertanje u jednom holivudskom klubu bilo samo taktika za skretanje pozornosti s navodne veze Mel B i losanđeleškog policajca, ali čini se da se pjevačica ipak zaljubila u svojeg frizera.

Bivša članica grupe Spice Girls na svojem je Instagramu podijelila fotografiju na kojoj je njezin frizer Gary Madatyan ljubi u vrat, a uz nju je napisala: "Ljubavi mojeg života, hvala ti što vjeruješ u mene". Njezini obožavatelji brzo su zaključili da je 42-godišnja pjevačica odlučila vezu napokon i potvrditi, iako je trenutačno usred mučnog razvoda od bivšeg supruga Stehena Belafontea. S njim se često prepucava putem medija te jedan o drugom govore svašta, a u priču je uključena i njihova dadilja.

Objavu dijeli Mel B (@officialmelb)

Bivši vlasnik frizerskog salona Boom Boom & Beyond u Los Angelesu i pjevačica prvi su put viđeni zajedno prošlog mjeseca na partyju nakon dodjele nagrada MTV VMA, ali su tada svi mislili da Mel samo želi skrenuti pozornost sa svoje afere s policajcem Ryanom Lawrenceom (32). Ipak, čini se da je pjevačica našla utjehu sa svojim frizerom koji je poznat i po tome da podržava udruge koje se brinu za žene žrtve nasilja u obitelji. Možda ih je upravo to i dodatno povezalo. Naime, Mel B je nakon predaje zahtjeva za razvod svojeg bivšeg supruga optužila za fizičko i emocionalno zlostavljanje. Izjavila je da se bojala za vlastiti život te zatražila da mu sud odredi zabranu približavanja, što joj je uskoro i odobreno.

Linker
18. travanj 2024 08:33