VELIKA LJUBAV

Valentino Rossi s trudnom djevojkom uživa na jahti: Srpanj su proveli u Hrvatskoj, a nastavljaju ploviti Mediteranom

Ono što je Michael Schumacher u formuli, to je Valentino Rossi u svijetu motociklizma. Početkom kolovoza objavio je da odlazi u mirovinu, a nakon toga uslijedila je još jedna vijest. Profesionalni motociklist postat će tata, a s trudnom djevojkom slatko iščekivanje skraćuje uživajući na skupocjenoj jahti. U srpnju su bili i u Hrvatskoj.

Talijanski motociklist i višestruki svjetski prvak poznatiji kao "Doktor", Valentino Rossi, trenutačno s trudnom djevojkom Francescom Sofiom Novello uživa na njihovoj privatnoj jahti. Malo su se mazili, malo vozili na čamcu, "bućkali" u moru, a Francesca je imala vremena i za okinuti pokoji selfie.

image
U vezi su tri godine.
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Početkom godine njih dvoje kupili su skupocjeno vozilo, jahtu San Lorenzo SX88 kako bi proveli ljeto na Mediteranu. Cijena tog modela je otprilike pet milijuna eura, no zbog nadogradnji koje je zahtijevao Rossi, procjenjuje se kako stoji oko devet milijuna eura. Može primiti do osam ljudi i još dodatna tri člana posade. A ova se investicija legendi motociklizma itekako isplatila budući da se na jahti provode cijelo ljeto, a ponosno su je pokazali i na hrvatskoj obali.

Francesca je na Instagramu podijelila fotografiju iz Nacionalnog parka Krka i napisala kako je posjeta toj hrvatskoj ljepoti bila iznimno iskustvo. Također, njezin Instagram profil prepun je fotografija s jadranske obale, a na upit obožavateljice gdje se točno nalazi, Francesca je napisala kako uživa na Kornatima. Par je imao dugo i toplo ljeto, a svoje ljetne avanture nastavljaju i dalje, jer odmora krajem godine za buduće roditelje sigurno neće biti.

Prije nekoliko dana par je na društvenim mrežama objavio kako će postati roditelji.

"Ti i ja i bit će nas troje. Moje srce je ispunjeno radošću", napisala je Francesca uz fotografiju na kojoj Rossi glumi njezinog liječnika. Mnogi su smatrali kako se Valentino nikada neće skrasiti, no s prelijepom Francescom odlučio je ubrzati stvari.

image
U srpnju su bili u NP Krka i na Kornatima.
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Petnaest godina mlađa manekenka s njim je povezana i preko MotoGP-a budući da je sa 19 godina radila kao hostesa na stazi. U jednom od intervjua rekla je kako nije lako biti djevojka u čiju stražnjicu bulje tribine, no kako je to dio života na koji je ponosna unatoč svemu. Ona i Valentino upoznali su se 2018. godine, a proširenje njihove obitelji dolazi s još jednom velikom vijesti.

Nakon 25 godina duge karijere, sportski svijet početkom kolovoza šokirala je Valentinova odluka da se povlači u mirovinu.

Čitajte i: Djevojka Valentina Rossija oduševljena Krkom: 'Jedno od najboljih iskustva u mom životu'

"Odlučio sam se povući na kraju ove sezone", kazao je Rossi na konferenciji za novinare uoči utrke u Austriji govoreći kako rezultati sezone nisu onakvi kakve je očekivao. Samo jednom je u utrci bio među prvih deset motociklista, što je za njega poražavajuće s obzirom na zavidne rezultate proteklih godina. Talijan je devet puta dosad bio svjetski prvak.

Čitajte i: Legenda košarke Michael Jordan stigao u Split! Za uživanje u Hrvatskoj iznajmio luksuznu jahtu

Linker
24. travanj 2024 07:48