Vanja Rupena
 Bojan Zibar/Zvonimir Ferina /
Emotivni susret

Vanja Rupena: 'Moja najveća sreća je moj sin'

Spektakularnom revijom u zagrebačkom Centru Kaptol zagrebačka modna agentica Tihana Harapin Zalepugin je proslavila veliki poslovni jubilej, a na 20. obljetnicu njezine agencije podržale su je i najpoznatije hrvatske misice. Razgovarali smo s Tihanom, Lejlom i Vanjom koja nam je otkrila što radi danas.

Lejla Filipović (42), Vanja Rupena (40) i Branka Bebić Krstulović (43), bivše misice koje je otkrila i proslavila Tihana Harapin Zalepugin (67), nisu željele propustiti veliko slavlje zagrebačke modne agentice za koju kažu da im je bila poput druge majke.

'Ja sam uvijek bila svoja i nisam se povodila za drugima. Nije sve u ljepoti, za mene je najbitniji karakter i svi koji ulaze u ovaj svijet moraju znati da je ovo borba i ozbiljan posao', kazala je Vanja Rupena, bivša Miss Hrvatske s talijanskom adresom, koja je titulu nosila 1996. godine.

Bojan Zibar/Zvonimir Ferina
Vanja Rupena

Danas je vlasnica modne agencije i na tu ulogu se još privikava, ali kaže da uživa u ulozi skauta. Majka je petogodišnjeg sina Giovannija koji joj je najveća sreća. 'Moja sreća i uspjeh danas su moja obitelj i moj sin', rekla nam je i nadodala da u Hrvatskoj najviše uživa u rodnoj Istri s prijateljima i obitelji.

Bojan Zibar/Zvonimir Ferina
Vanja Rupena, Lejla Filipović, Tihana Harapin Zalepugin i Branka Krstulović

Modeli Talia agencije nosile su haljine inspirirane Oscarima koje su dizajnirali Envy Room, Aleksandra Dojčinović, Ivan Alduk, Ivica Skoko, Matija Vuica i Nebo. Kreacije su dostojne crvenog tepiha, a atmosferu i razmišljanja Tihane, Lejle i Vanje donosimo u videu.

Linker
24. travanj 2024 01:03