PROFIMEDIA
ŠOKIRALA JAVNOST

Velika zvijezda Manchester Uniteda razočarala: Djevojka Masona Greenwooda podijelila jezive snimke zlostavljanja

Harriet Robson nogometaša je optužila za zlostavljanje, a podijelila je snimke i fotografije modrica i rasječene usne dok ju Greenwood nagovara na seks koji je odbila.

Harriet Robson nogometaša je optužila za zlostavljanje, a podijelila je snimke i fotografije modrica i rasječene usne dok ju Greenwood nagovara na seks koji je odbila.

Snimke koje je Harriet Robson, djevojka napadača Manchester Uniteda Masona Greenwooda jutros podijelila na društvenim mrežama, zgrozile su javnost. Devetnaestogodišnja manekenka profesionalnog sportaša je optužila za zlostavljanje, a fotografije i snimke jezivih modrica po tijelu i rasječene usne podijelila je na društvenim mrežama uz opis: "Svima koji žele znati što mi Mason Greenwood zapravo radi".

image

Harriet Robson i Mason Greenwood nakratko su prekinuli još 2020.

ALAMY/PROFIMEDIA

Story je u međuvremenu uklonila s Instagram profila, no fotografije su ubrzo postale viralne. Nešto kasnije podijelila je i audiozapis iz listopada na kojem se čuje svađa s muškarcem za kojeg tvrdi da je Greenwood.

Čitajte i: Konačno progovorila: Emily Ratajkowski optužila Robina Thickea za seksualno zlostavljanje

"Harriet... digni noge. Digni je**** noge u zrak", čuje se na početku snimke na što ona odgovara:

"Ne želim se seksati", a muškarac joj odvrati: "Ne zanima me što ti želiš, ti jedna mala dro***. Začepi, čuješ li me? Odgurni me još jednom, a onda gledaj što će ti se dogoditi", glasi razgovor kojeg je Robson podijelila kao dokaz da ju je čuje se u razgovoru koji sugerira 20-godišnji Greenwood zlostavljao i prijetio joj.

"Svjesni smo slika i optužbi koje kruže društvenim mrežama. Nećemo više komentirati dok se ne utvrde činjenice. Manchester United ne odobrava nasilje bilo kakve vrste", priopćili su iz Manchester Uniteda u vezi optužbi na račun jednog od njihovih, ali i engleskih najperspektivnijih igrača.

Da im u vezi nisu uvijek cvjetale ruže, javnosti je poznato još od kad su 2020. prekinuli nakon što je Greenwood izbačen iz engleske reprezentacije jer je u hotel unatoč karanteni doveo dvije islandske manekenke. Osam mjeseci kasnije par se pomirio, a o incidentu koji je šokirao javnost, istraga je još u tijeku.

Linker
27. travanj 2024 03:17