Sretan rođendan

Velikih sedam: Princeza Charlotte neodoljiva na rođendanskim portretima koje je snimila njena mama

Kći vojvode i vojvotkinje od Cambridgea opet je oduševila svojim veselim duhom i širokim osmjehom koje je savršeno ‘uhvatila‘ njena majka.

Princeza Charlotte napunila je sedam godina, tom su prigodom njeni roditelji princ William i Kate, vojvotkinja od Cambridgea, s javnosti podijelili tri njena neodoljiva portreta. Obitelj je princezin rođendan proslavila u nedjelju rano uvečer, kada su i objavili fotografije.

Tri portreta snimljena su u Norfolku ovog vikenda, a snimila ih je i ovaj put majka Catherine, koja je zaljubljena u fotografiju. Na slikama uz princezu pozira i obiteljski ljubimac, koker španijelica Orla, koja do sada još nije viđena u javnosti.

image

Princeza Charlotte proslavila je sedmi rođendan.

MEGA/PROFIMEDIA

Na svim se fotografijama princeza slavljenica smije, okružena je poljskim cvijećem, odjevena u lijepi plavi džemper iz kojeg viri elegantna kragnica. Dugačka kosa pada joj preko ramena.

Čitajte i: George i njegova mlađa sestra, Charlotte, besprijekorno su odradili prvo kraljevsko rukovanje

Ljupka princeza

Ovo je prvi put od kolovoza prošle godine da su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea podijelili fotografiju na kojoj je samo Charlotte i sigurno su oduševili sve obožavatelje kraljevske obitelji. Prošlog ljeta je Kate Middleton objavila fotografije snimljene u Norfolku, na kojoj princeza drži velikog leptira.

image

S njom je pozirala i koker španijelica Orla.

MEGA/PROFIMEDIA

Njezina majka koja je snimila fotografije, zatim je napisala i da podržavaju veliku inicijativu u njihovoj zemlji o važnosti tih predivnih stvorenja.

Malena princeza je pak, ovog proljeća imala mnoge zadatke - sa starijim bratom princom Georgeom išla je na dvije vrlo svečane mise, početkom travnja za njihovog pokojnog pradjeda Philipa, a zatim i na tradicionalnu uskršnju misu.

Linker
19. travanj 2024 13:17