Čestitke!

Veliko slavlje u obitelji Elle Dvornik: ‘Popapala nam je živce i oduzela san, naša prva ljubav‘

Balie Dee Dvornik Pearce danas slavi veliki treći rođendan, a majka joj je odmah s početkom njezinog velikog dana čestitala i na društvenim mrežama.

Nevjerojatno je koliko naši maleni brzo rastu, a tome se vjerojatno čudi i blogerica Ella Dvornik, čija prva kćerkica Balie Dee danas slavi treći rođendan. Danas, 12. studeni, je njezin dan, a mama Ella joj je na Instagramu posvetila nekoliko emotivnih redaka i podijelila najsimpatičnije fotkice od posljednje tri godine.

"Na današnji dan prije tri godine došla je na svijet Bali Dee poznata kao “nema više papat” “piki” “pikulica” “butterfly” i “pljunuti Charles”. Popapala nam je živce i još uvijek nismo nadoknadili san koji nam je oduzela. Ovo su njeni best moments. A danas velika seka slavi veliki treći rođendan, naša prva ljubav", napisala je ponosna mama Ella ispod slatkih fotografija.

Balie je došla kao kruna ljubavi Elle i marketinškog stručnjaka Charlesa Pearcea koji su se vjenčali prošle godine za Valentinovo u Las Vegasu. Već u veljači ove godine dobili su drugo dijete, kćerkicu Lumi Wren koja je rođena 20. veljače.

Demistificira glamuroznu stranu majčinstva

Ella od prve trudnoće redovito dijeli sva iskustva s majčinstvom, porodom i odgojem svojih kćerkica te ne prikazuje samo lijepu stranu majčinstva, već i onu nešto manje glamuroznu. Tako je dok je bila trudna s Lumi Wren na svom YouTube kanalu željela objasniti da biti majka ne znači samo imati dirljive i lijepe fotografije na društvenim mrežama, već je tu puno bolova, neprospavanih noći i teških oporavaka.

"Kad sam se probudila u sobi sjećam se toga da sam bila na morfiju, bila sam 'full' nadrogirana. Meni taj morfij uopće nije sjeo, bio mi je naporan, stalno sam upadala i ispadala iz svijesti", otkrila je Dvornik na svom YouTube kanalu o svemu što se događalo neposredno nakon carskog reza kojim je rodila Balie Dee.

image
Ella Dvornik, suprug Charles Pearce i kcerkica Balie Dee.
VEDRAN PETEH/CROPIX

"Najteže od svega bilo je ustati na noge po prvi put nakon carskog reza. Išla sam se ustati i toliko me zaboljelo da sam samo legla i rekla da mi vrate kateter. Toga se najviše sjećam, bol ne mogu ni opisati. Ne znam da li je to zbog toga što sam imala hitan carski. Jako me boljelo, užasavala sam se tuša", opisala je Ella koja je i Lumi Wren rodila carskim rezom.

U ekskluzivnom intervjuu za Gloriju prije nekoliko mjeseci Ella je otkrila da je tijekom druge trudnoće imala problema s kolestazom odnosno nepravilnim radom žuči pa je Lumi rodila pet tjedana prije termina. Od prave tragedije spasio ju je hitni carski rez.

"Kolestaza može biti pogubna za dijete dok je u majčinoj utrobi, a Lumin CTG test na zadnjoj je kontroli bio toliko loš da liječnici s porođajem nisu htjeli čekati ni sekunde. I s Balie sam imala isti problem, no kod Lumi je bilo puno alarmantnije. Moram još jednom pohvaliti osoblje rodilišta Podobnik gdje sam rodila i Balie. Samo zahvaljujući njihovoj profesionalnosti i brizi porođaj neću pamtiti kao teško iskustvo. Lumi je kratko bila u inkubatoru, a u rodilištu smo ostale malo više od tjedan dana", rekla je tada Ella.

Linker
19. ožujak 2023 23:40