Čestite stižu sa svih strana

Veliko veselje u obitelji Kovačić: Izabel nije odoljela pohvaliti se ranom zorom na društvenim mrežama

Posljednje objave na Instagramu Izabel je posvetila sinu Ivanu koji slavi svoj prvi rođendan!

Poduzetnica, vlasnica brenda Lunilou i supruga nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, Izabel Kovačić, ztrenutno ima veliki razlog za slavlje. Posljednjim dvjema objavama na Instagramu raznježila je pratitelje otkrivši da njezin i Mateov sin Ivan slavi svoj prvi rođendan.

Objave koje su raznježile pratitelje

"Moj veliki dečko", napisala je Izabel u opisu crno-bijele snimke na kojoj pleše s malenim Ivanom u naručju, a ubrzo zatim je podijelila i fotografiju prve Ivanove torte.

Čitajte i: Izabel Kovačić vječna je inspiracija za haljine koje možemo nositi na ljetna vjenčanja! Od svile do perja - sve izgleda sjajno

Raznježeni pratitelji odmah su stali nizati rođendanske čestitke prvorođencu Matea i Izabel koji su zajedno već deset godina. podsjetimo, na vječnu ljubav su se zakleli 2017. u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog gdje su se i upoznali dok je Izabel pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant.

Čitajte i: Zavirite u Lunilou morski svijet kupaćih kostima: Nova kolekcija inspirirana je jednom od najljepših žena na svijetu

Krunu svoje ljubavi, malenog Ivana krstili su ove godine u Zadru, a među uzvanicima su bili i Mateov prijatelj i kolega s nogometnog terena Luka Modrić sa suprugom Vanjom.

Linker
24. travanj 2024 04:53