Foto: Darko Tomas / CROPIX / CROPIX
ples sa zvijezdama

Veselo snimanje: Doris Pinčić Rogoznica i Tomislav Špiček zaplesali 'trbušni ples'

Jedna od najpoznatijih voditeljica s malih ekrana Doris Pinčić Rogoznica i u blaženom stanju radi punom parom, a na televizijskom setu je uvijek dobre volje

Jedna od najpoznatijih voditeljica s malih ekrana Doris Pinčić Rogoznica i u blaženom stanju radi punom parom, a na televizijskom setu je uvijek dobre volje

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica odlično se osjeća tijekom svoje druge trudnoće. Osim što trenutno snima emisiju "Zvjezdice", gledamo je u kulinarskom showu "Tri, dva, jedan, kuhaj!" gdje s članovima žirija uživa u opuštenoj i pomalo obiteljskoj atmosferi.

'Pa...uplešimo u ovu srijedu!', napisala je na svom Instagram profilu omiljena voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica i uz to objavila simpatični video s chefom Tomislavom Špičekom u pauzi snimanja na kojem plešu 'trbušni ples'.

'Na našem snimanju vlada doista sjajna atmosfera. Već nekoliko godina smo zajedno i nekako je logično da se svi odlično slažemo. Ponekad mislim da se razumijemo i bez puno riječi', komentirala je 29-godišnja voditeljica te posebno nahvalila svog kolegu Špičeka od kojeg kao prava gurmanica i ljubiteljica zdrave hrane zapisuje kulinarske savjete.

'Špiček je stup našeg showa i nevjerojatno karizmatičan čovjek. Mi ga doživljavamo kao jedno veliko zaigrano dijete. On se zeza, ljuti, ozbiljno pristupa hrani, zbilja je divan', komentirala je Doris 'klik' s najdugovječnijim članom žirija.

Kako se glumica i njezin suprug Boris Rogoznica pripremaju za dolazak prinove u obitelj ekskluzivno su ispričali za magazin Gloria sredinom prosinca. Tada su Dalmatinci sa zagrebačkom adresom rekli kako bi voljeli da im na ljeto stigne djevojčica i da za sestricu navija i Donat, no da im je ipak najvažnije da sve prođe u redu.

Josip Čekada

Linker
29. travanj 2024 20:00