ljubav kao nemoguća misija

Veza nije bila dugog vijeka: Tom Cruise prekinuo s kolegicom

Glumac se prije dvije godine zbližio s kolegicom Hayley Attvell, no ljubav je očito došla svome kraju iako nagađanja o vezi nikada nisu potvrdili, ali ni demantirali.

Izgleda da ljubavna priča između Toma Cruisea i njegove kolegice Hayley Attwell s kojom se zbližio na snimanju prvog dijela sedmog nastavka filmskog serijala ''Mission Impossible'', ipak postati – nemoguća misija. Par je posljednji put viđen zajedno na londonskoj premijeri filma ''Top Gun: Maverick'', a u vezi su bili od početka 2020.

Njezin dolazak na premijeru bio je dokaz da su još uvijek par iako se krajem prošle godine šuškalo o njihovom prekidu. Uoči premijere glumica je na svom Instagramu objavila fotografiju uz maketu izloženog aviona i tekst: "Top Gun premijera večeras. Epska akcijska avantura, maestralno kreirana od strane iznimnog tima filmaša, predvođenih najvelikodušnijom i najsrdačnijom filmskom legendom Tomom Cruiseom."

image

Prošle godine zajedno su došli na Wimbledon

OLD BOY‘S CLUB/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

No sada su oni dobro informirani potvrdili da je njihovoj ljubavi došao kraj, a razlog su navodno brojne Cruiseove obaveze, ali i pritisak javnosti koji paru nimalo ne odgovara.

Njihovi prijatelji kažu da im je veza ionako bila spoj između ljubavi i prijateljstva za koje tvrde da sigurno neće nestati. Uostalom, pred njima je još i snimanje drugog nastavka akcijskog serijala ''Mission Impossible 7'', koji će navodno biti i posljednji.

image

Tom Cruise i Hayley Atwell zbližili su se na snimanju film Mission Impossible 7

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Zvijezda Disneyevog serijala za Gloriju: Nije mi bitno mrze li me ljudi, samo da nisam dosadan

A Tom Cruise od rastave s Katie Holmes prije deset godina s nikim, barem javno, nije bio u vezi. Sve do Hayley Attwell. No ni tu vezu, kao ni ona, nije potvrdio iako svjedoci koji su radili na filmu ''Mission Impossible 7 '', tvrde da su među njima planule iskre već kod prvog susreta. Njihovu bliskost potvrdile su i fotografije koje su 'procurile' sa snimanja filma.

Hayley Attwell s diplomom londonskog sveučilišta Guildhall School of Music and Drama, također ima zavidnu karijeru koju uspješno balansira između Velike Britanije i Hollywooda, a domove ima i u Londonu i u Los Angelesu.

Linker
05. prosinac 2023 05:35