REKLAMA ZA HRVATSKU

Victoria Beckham otkrila čime se bavila u Hrvatskoj: ‘Vrag djeluje brzo, ja djelujem brže‘

Modna dizajnerica podijelila je prizor s jadranske obale na društvenim mrežama uz zanimljiv opis. Beckhamovi su za odmor izabrali Lopud.

Britanska bivša pjevačica i modna dizajnerica Victoria Beckham odmorila se u Hrvatskoj, gdje je stigla sa suprugom Davidom i kćerkicom Harper.

‘‘Vrag djeluje brzo, ali ja djelujem brže‘‘, poručila je bivša Spajsica ispod fotografije na kojoj pozira na malenom gliseru u okolici Dubrovnika. Time je objavila da se na odmoru u Hrvatskoj bavila stvaranjem profila na TikToku, što je jučer oduševilo njene sinove, ali i fanove.

image

Victoria Beckham na Jadranu

INSTAGRAM/SCREENSHOT

Podsjetimo, slavni par nedavno je proslavio 23. godišnjicu braka, što je bio idealan povod da odu na zajedničko putovanje po Europi. Prvo su uživali u Parizu, potom u Veneciji, gdje su se vozili gondolom, a nakon Italije stigli su i do Hrvatske. Zadržali su se oko dubrovačkog područja te su odsjeli luksuznom kompleksu Lopud 1483 na Lopudu.

Bivša Spajsica nedavno je najavila da će se pridružiti društvenoj platformi Tik Tok što je na koncu i napravila. Osim što je podijelila video na kojem otkriva Hrvatsku, izgleda da se Victoria ‘zarazila‘ ovom društvenom platformom pa je podijelila još jedan video isječak koji je izazvao burne reakcije.

"Reci mi da si otmjen (Posh), a da mi ne kažeš da si otmjen (Posh)", poručila je ispod isječka na kojem u kadar ulazi konobar koji joj nosi tanjur na kojem se dimi ukusno jelo.

Ranije ove godine David je otkrio da njegova supruga ima jako striktan jelovnik - otkad su se upoznali, jede samo ribu i povrće, pa je ovim videima dokazala da je to istina.

Video nije najbolje prošao kod fanova.

‘‘Ne znam na kojoj ti planeti živiš, ali trebala bi imati suosjećanja prema drugim ljudima‘‘, ‘‘Ovaj video je toliko suvišan‘‘, ‘‘Ok, shvatili smo da plivaš u bogatstvu‘‘, ‘‘Što poručuješ ovim glupim videom?‘‘, ‘‘Victoria, ljudi ne mogu prehraniti svoju djecu‘‘, samo su neki od komentara pratitelja.

Spajsica je objavila još jedan videoprije nego što se pridružila društvenim mrežama, na kojem je upitala pratitelje: ‘‘Što mislite, trebam li se pridružiti Tik Toku ili ne?‘‘

Linker
18. travanj 2024 22:20