SVE JOJ STOJI!

Victoria Beckham u senzacionalnom izdanju pokazala da joj crna stoji u svim varijantama

Britanska zvijezda gotovo da ne griješi kad je u pitanju moda. Svaki put kad pomislimo da ne može bolje, ona nas razuvjeri.

Modna dizajnerica Victoria Beckham pokazala je svoju liniju u midi haljini pripijenog kroja tijekom večernjeg izlaska sa svojim suprugom Davidom. 48-godišnjakinja je jednostavno izgledala senzacionalno kada je u utorak navečer na svojim Instagram storyjima podijelila svoj outfit s obožavateljima.

"Večeras ja i David idemo na spoj, a ja nosim još jednu od svojih VB haljina. Sviđa mi se ova. Stvarno mi se sviđa dekolte. Iako ima mali prorez, i prilično dubok, izgleda odlično ", izjavila je u video u isječku pa dodala: "Sviđa mi se kako mi stoji na struku, stvarno mi ističe liniju, posebno donji dio... Spremna sam za izlaske."

image

Modna dizajnerica u midi haljini

INSTAGRAM/VICTORIA BECKHAM

Cijeli outfit je upotpunila zalizanom punđom, smeđim sjenilom i prekrasnim brončanim tenom te je sve zapečatila visokim potpeticama. Na kraju je obožavatelje obradovala još jednim ultra pripijenim crnim izdanjem.

Po njenim posljednim objavama, možemo samo zaključiti da modna mogulica obožava crnu boju koja joj pristaje u apsolutno svim varijantama. U nastavku smo izdvojili neka od njenih najboljih izdanja koji vam mogu poslužiti kao inspiracija.

Sa umirovljenim engleskim nogometašem, Davidom Beckhamom Victoria rado izlazi u večernje provode.

Pop ikona nedavno se također pohvalila svojom vitkom figurom u crnoj kratkoj haljini dok je pozirala za selfie u ogledalu u kupaonici The River Caféa.

Crna haljina s jednim dugim rukavom rijetko kome pristaje, ali Beckham je upravo takav model nosila u svom prepoznatljivom stilu.

Linker
23. travanj 2024 21:08