SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Obiteljsko krstarenje

Vidi se na koga je mladolika: Catherine Zeta-Jones uživa s roditeljima nakon dugo vremena

Glumica koja živi u SAD-u konačno se spojila s roditeljima koji su ostali u njenom rodnom Walesu, obitelj se sruži na raskošnoj jahti.

Glumica koja živi u SAD-u konačno se spojila s roditeljima koji su ostali u njenom rodnom Walesu, obitelj se sruži na raskošnoj jahti.

Glumica Catherine Zeta-Jones konačno je dočekala da se može vidjeti i zagrliti s roditeljima, taj je trenutak zaslužio posebno dirljivu objavu popraćenu tipičnim obiteljskim fotografijama. Velška glumica konačno se našla u zagrljaju mame Patricije i oca Davida Jonesa.

"Sretna sam što sam s mamom i tatom nakon toliko vremena što smo bili razdvojeni. Oni su najbolji i silno me usrećuju. Doista sam blagoslovljena", napisala je glumica pored nekoliko zajedničkih obiteljskih fotografija na kojima je pokazala kako s obitelji provodi odmor. Roditelji i Catherine zajedno borave na raskošnoj i povećoj jahti na moru.

Glumica sa suprugom Michaelom Douglasom i njihovom djecom živi u Sjedinjenim Američkim Državama, zbog mnogo strožih restrikcija uslijed pandemije koronavirusa kretanje i usluge bile su uvelike ograničene, mnogo dulje nego kod nas.

Čitajte i: Koliko joj je teško, Catherine Zeta-Jones nije mogla skriti ni od obožavatelja: ‘Upalite svijeću za nju‘

Čvrste obiteljske veze

Osim što Catherine i Michael imaju iznimno čvrst brak u kojem odgajaju njihovo dvije djece, a iznimno su povezani i sa sinom iz njegova prvog braka, glumica nije krila da su joj jedan od najvećih oslonaca u životu njeni roditelji.

Čitajte i: Žena koja zlata vrijedi: Catherine Zeta-Jones priznala je ono što bi rijetko koja udana žena rekla

Na najnovijim fotografijama 51-godišnje glumice i njenih roditelja vidljivo je na koga je Catherine naslijedila mladolikost i vedar duh.

Otac David Jones vlasnik je tvornice slatkiša, a majka Patricija po zanimanju je krojačica. Glumica je rođena u Walesu, otac joj je rođeni Velšanin, a majka je porijeklom Irkinja. Ime je dobila po bakama - Zeti Jones i Catherine Fair. Catherine ima još da brata starijeg Davida i mlađeg Lyndona.

Linker
26. travanj 2024 03:13