Getty Images
dobri geni

Vidite li sličnost? Omiljeni Bond na crveni tepih došao sa zgodnim sinom

Jedan od omiljenijih glumaca koji je utjelovio špijuna 007 na crveni tepih stigao je u pratnji svog 22-godišnjeg sina koji će izgleda, baš kao i otac biti pravi zavodnik.

Iako je Pierce Brosnan (66) visok 186 centimetara, njegov sin Dylan gotovo je za 'glavu viši' od svog poznatog oca. Ne čudi zato izbor karijere koji je odabrao. Dylan je naime krenuo manekenskim stopama te je traženo lice u svijetu mode. Uz manekenstvo, talentiran je i za glazbu pa je stalni član benda "Raspberry Blonde".

Otac i sin stigli su u Los Angeles na premijeru filma "Once Upon A Time In Hollywood", naslova koji se s nestrpljenjem očekuje i u našim kinima. Kako je radnja filma smještena u 60-e godine prošlog stoljeća, Dylan je odabrao vintage modnu kombinaciju inspiriranu tim vremenima, dok je Pierce ostao vjeran svom klasičnom stilu i stigao u plavom odijelu i bijeloj košulji.

Dylan je inače drugi najmlađi sin glumca koji je otac četvero djece, dok je njegova jedina kćer preminula od posljedica raka jajnika 2013. godine. Uz Dylana, otac je najmlađem Parisu (18), također modelu, kojeg je dobio u drugom braku s Keely Shaye Smith s kojom dijeli ljubavnu sreću već 26 godina. Iz prvog braka s danas pokojnom Cassandrom Harris ima dva sina - Chrisa (46) i Seana (35). U javnosti se s djecom rijetko pojavljuje, no najčešće ga viđamo u društvu s mladim Dylanom koji je od oca naslijedio dobre gene.

Pierce Brosnan, Dylan Brosnan arrives to Once Upon A Time In Hollywood Los Angeles Premiere, held at the TLC Chinese Theater in Hollywood, California, Monday, July 22, 2019., Image: 460280513, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Photo © 2019 NPA/The Grosby Group

Once Upon A Time...In Hollywood Premiere held at The TCL Chinese Theater in Hollywood, California on 7/22/19.



In this photo:Pierce Brosnan, Dylan Brosnan, Image: 460258628, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Grosby Group
Profimedia, Grosby Group

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - JULY 22: Pierce Brosnan and Dylan Brosnan attends Sony Pictures'
Getty Images

Linker
23. travanj 2024 17:59