‘ZLOČESTI VILENJACI‘

Vilenjaci okitili bor: Madonna s mlađahnim dečkom i svoje četvero djece dočekala zadnji dan Hanuke

Pop ikoni i njezinoj djeci u kićenju božićnog drvca pridružio se njezin partner Ahlamalik Williams (27), koji je za tu priliku također uskočio u kostim vilenjaka.

Madonna (63) i njezina djeca već su uronili u pravi božićni duh. U ponedjeljak je 63-godišnja pjevačica na Instagramu podijelila video na kojem slavi posljednju noć Hanuke postavljajući božićno drvce s četvero svoje djece: sinom Davidom (16), čije skrbništvo dijeli s bivšim suprugom Guyjem Ritchiejem (53), te kćerima Mercy James (15) i blizankama Stellom i Esterom (9).

"Dopustite mi da vam kažem nešto o Božiću... to je najbolje doba godine", rekao je David prije nego što se na videu pojavi obitelj odjevena u kostime vilenjaka kako ukrašava svoje drvce dok pleše i pjeva poznati božićni hit "Last Christmas".

Madonni i njezinoj djeci u kićenju božićnog drvca pridružio se njen mlađahni dečko Ahlamalik Williams (27), koji je za tu priliku također uskočio u kostim vilenjaka, prenosi People.

"Ja sam vilenjak čudnog izgleda. Mislim da smo poprskali previše umjetnog snijega po drvetu, no svakako smo se zabavili slaveći posljednji dan Hanuke ukrašavajući naše zajedničko božićno drvce", napisala je Madonna ispod simpatičnog obiteljskog videa te nastavila: "Evo u čemu je stvar. Isus je bio Židov i kićenje drvca je paganski ritual i zna li itko stvarno kada je Isus rođen ???? !! Život je misterij. Zato prigrlimo sve vjere i rituale sve dok nas čine sretnima i budimo više fokusirani na davanje nego na primanje!", napisala je.

image

Madonna i Ahlamalik Williams

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

Čitajte i: Pokazala je previše: Pop kraljicu Instagram izbacio iz takta pa mu se 'osvetila' ponovnom objavom

Glazbena ikona također je na svom Instagram Storyju podijelila fotografije na kojima pokazuje svoje dovršeno drvce dok sebe i svoju djecu naziva "zločestim vilenjacima".

Pjevačica uz četvero posvojene djece ima i sina Rocca (21), kojeg je dobila u braku s filmskim redateljem Guyem Ritchiejem (53) te kćer Lourdes (25) koju ima s kubanskim glumcem Carlosom Leoneom (55).

Madonna je sličan zabavni video objavila i tijekom proslave Dana zahvalnosti kojeg je proslavila u društvu svoje djece.

"To je obiteljska stvar! #givingthanks #slyandthefamilystone", napisala je ispod videa u kojem se može vidjeti poslužene hrane, a uzvanici provode vrijeme na otvorenom uz glazbu i ples.

Čitajte i: Madonna zgrozila obožavatelje: 'Nije ovako izgledala ni kad je imala 12 godina'

Pjevačica hita "Like a Virgin" tad je na Instagramu podijelila Story u kojem Mercy svira klavir te fotografiju Davida kako svira gitaru.

"Hvala", napisala je pored svake objave.

Linker
19. travanj 2024 05:13