Profimedia, INSTAR Images
nakon svih bura i oluja

Više puta su odlazili jedno od drugoga, a danas ovako izgledaju u zajedničkom izlasku

Toliko bura i oluja su zajedno proživjeli da su pravi uzor strpljivih supružnika koji su unatoč svemu odlučili sve izdržati zajedno - u ovom modernom svijetu kad se ljudi rastaju i zbog manjih problema.

Punih su 17 godina u braku - Catherine Zeta-Jones imala je 31, a Michael Douglas 56 kad su se vjenčali. Ona je u godinama koje su uslijedile oboljela od bipolarnog poremećaja, on se borio s rakom grla. Više puta su živjeli na dvije adrese, ali uvijek bi se vraćali jedno drugome.

U ponedjeljak navečer supružnici su se pojavili u Jacob Javitz Centru u New Yorku kao gosti humanitarnog događaja upriličenog u svrhu prikupljanja sredstava za siromašne stanovnike Velike Jabuke. Ona je nosila elegantnu usku crno-bijelu haljinu dužine do ispod koljena i asimetričnog kroja, uz salonke otvorenih prstiju. Jedan modni dodatak vidio se iz aviona i jamčio glamur slavne dame - upadljive viseće naušnice.

, New York, NY - 20180514 - Celebrities Attend The Robin Hood Foundation Benefit

-PICTURED: Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas
-, Image: 371717165, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

U crnom odijelu i bijeloj košulji, uz kravatu boje burgundca koja je jedino odudarala od njihove crno-bijele idile, uz svoju je životnu družicu cijelo vrijeme stajao njezin suprug, 74-godišnji glumac Michael Douglas. Jedno drugoga nisu ispuštali iz ruku te su pokazali da za pravu ljubav ne postoje problemi, ni godine. Ovaj par veže i dvoje zajedničke djece, 14-godišnja Carysa i 17-godišnji sin Dylan.

, New York, NY - 20180514 - Celebrities Attend The Robin Hood Foundation Benefit

-PICTURED: Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas
-, Image: 371717167, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Linker
19. travanj 2024 01:42