Bajkoviti prizori

Višnjić otkrio što ga spašava tijekom lockdowna: ‘Imao sam spektakularan pad, jako sramotno‘

Glumac i njegova obitelj uživaju u novom domu i okruženju obalne Engleske, a na nepreglednim pješčanim plažama provode mnogo vremena.

Jedan od naših najuspješnijih glumaca Goran Višnjić otkrio je kako provodi slobodno vrijeme - krstari nepreglednom pješčanom plažom na jedno neobičnom prijevoznom sredstvu.

"Spašavatelj života tijekom lockdowna", napisao je glumac uz fotografiju snimljenoj na plaži u Cornwallu. Goran na njoj stoji na Onewheel hoverboardu, propisno zaštićen kacigom. Ova objava oduševila je njegove pratitelje koji su našeg glumca zasuli pitanjima o tome kako funkcionira to prijevozno sredstvo i je li to zaista on na slici.

"Onewheel funkcionira na pijesku? Izgleda zabavno", upitao je jedan pratitelj, kojem je naš glumac zatim i detaljno odgovorio. "Da. Ne baš dobro na mekom, imao sam spektakularni pad prije nekoliko dana prelazeći s tvrdog pijeska na meki. Jako sramotno", kazao mu je Višnjić.

Ostali pratitelji komentirali su sve - od vještine upravljanja neobičnim prijevoznim sredstvom do ljepote plaže.

Uživanje na plaži

"Lijep pogled, dobra fotka! Nadam se da se zabavljaš", "Gubim svoju ravnotežu samo gledajući ovo", "Predivno okruženje", "Sviđaju mi se svjetla na hoverboardu. Jako kul", komentirali su Goranovi pratitelji.

Glumac se prošle godine iz Kalifornije s obitelji preselio u Englesku, u Cornwall, grofoviju u Engleskoj koja se nalazi na krajnjem jugozapadu zemlje. Prekrasna pješčana plaža jedno je od omiljenih mjesta gdje on i obitelj provode slobodno vrijeme, ako je suditi prema bajkovitim fotografijama i snimkama koje Goran objavljuje.

Nakon niza godina u toploj Kaliforniji, Višnjići uživaju u dosta hladnijoj klimi, plaža im je česta ruta za šetanje ljubimaca, a Goran je još u koloovzu prošle godine istaknuo neke razlike između zapadne obale SAD-a i zapadne obale Engleske.

"Cornwall, plaža u kolovozu, čizme, duge hlače i engleski buldog", našalio se naš glumac.

Linker
20. travanj 2024 09:25